Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted (edited)

bas mi nekako zao, iako je doziveo pozne godine.

jedan poslednjih heroja detinjstva. bojim se sta ce biti posle.

Edited by ToniAdams
Posted

bas mi nekako zao, iako je doziveo pozne godine.

jedan poslednjih heroja detinjstva. bojim se sta ce biti posle.

Ostaju Kalinici i Andrije Milosevici kao vrhunci zabave i zezanja..zamisli njih dvojicu kako ovo izvode ?

https://www.youtube.com/watch?v=nz2Sh7fcYlI

Posted

pa doveli bi neku soraju il anu nikolic, da vide i deca sta je parce dobrog dupeta. jezivo.

Posted

ode đuza kod tetka pole  :cry:

najbolji je bio u diznijevim sinhronizacijama

Posted

U sinhronizacijama je bio bas car. Patak Daca, Talicni Tom, moja omiljena Nindza kornjaca Rafaelo... Kakvih je bravura tu bilo, da ne kacim sad klipove, moze svako da nadje. Genijalci.

Posted

Одлазе ... :(

Posted

U sinhronizacijama je bio bas car. Patak Daca, Talicni Tom, moja omiljena Nindza kornjaca Rafaelo... Kakvih je bravura tu bilo, da ne kacim sad klipove, moze svako da nadje. Genijalci.

Đuza i Nikola Simić su tu podigli lestvicu tako visoko da mislim da joj se niko neće približiti dugo, dugo vremena...Od Đuzinih, meni je patak Dača broj 1.

Počivaj u miru, Đuzo.

Posted

nije prikladna tema, ali Vaca sa sunđer bobom je odradila fantastičan posao

Posted

Uzeo si mi post sa tastature.

Negde sam čitala (ili sam umislila) da je Vaca rekla da joj je Đuzina sinhronizacija bila uzor.

Posted

ode đuza kod tetka pole  :cry:

najbolji je bio u diznijevim sinhronizacijama

Одличан, а опет Родољубом Петровићем је обелешио титостанске '70-те и '80-те. Потпуно генијална улога у генијалној серији.

Posted

Sjajan glumac, a ova uloga koju pominje Vasic je stvarno antologijska.

Pocivaj u miru

Posted

Meni je ona Još jedan prođe dan nešto što me ispuni nostalgijom tolikom da bih mogao da puknem.

Posted

ima i ona priča kad su idoli snimali devojko mala, a nisu znali tekst, a bilo je rano ujutru, pa su nekako nabavili njegov broj i zvali ga da im odrecituje tekst. on onako bunovan, probudili ga je li, izrecituje im tekst sa nekoliko grešaka, te oni snime pesmu s tim pogrešnim tekstom.