Arkadija Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Živeo je dugo i napredovao je. Zbogom, Mr Spok.
ToniAdams Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 e jebiga, bas sam ga nekidan gledao u onoj tresini salems lot, i pomislih kako vise nema tako filmicnih faca
garcia Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 ode Drakula :( http://www.telegraph.co.uk/news/celebritynews/11666316/christopher-lee-dies-live.html
Hippie Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 (edited) nooooooo :( :( bas smo ovih dana overili filmski maraton njegovim filmova... pocivaj u miru, legendo.. i hvala za sve Edited June 11, 2015 by Hippie
Jimmy Kowalski Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 RIP Kad bih trebalo da preporucim samo tri njegove uloge, uz Drakulu definitivno i
colonelo Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 (edited) RIP legendo!!! jedan kratak tekst iz decembra 2014. godine: ''Glumac je je napunio 92 godine. Pisustvovao je poslednjoj egzekuciji giljotinom u Francuskoj, borio se u Drugom svetskom ratu kao britanski komandos, snimio više od 300 filmova i jedini je glumac iz filmova Lord of the Rings i The Hobbit koji je upoznao JRR Tolkina i koji mu je dao blagoslov da jednog dana igra Gandalfa. Li je nedavno objavio album božićnih heavy metal.'' Inače, ovde nije pomenuto da je tokom II svjetskog rata kao britanski obavještajac boravio na VIsu i upoznao Tita. U jednom njegovom intervjuu (mislim da je bila Duga u pitanju) sam pročitao da je pomalo znao srpski jezik i da je dobar poznavalac srpske istorije. Edited June 11, 2015 by colonelo
Recommended Posts