Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted

neverovatan niz "kultnih" uloga.

150533_421918561196371_1231351529_n.jpg

jedna fantastična porodica :ziga:

suptilni magnetizam licnosti :Hail:

Posted

Bas mi je zao, bio je car.

Posted

Prošlog mjeseca sam konačno pogledao snimak predstave Lari Tompson (na youtube).

Kovačević je tad već uveliko bio u svojoj dekadentnoj fazi, tako da predstava i nije ništa posebno uprkos par dobrih momenata i veoma jakoj glumačkoj podjeli.

Predstavu vadi upravo Bora koji je sjajan dok zabavlja publiku ''improvizujući'' uglavnom sam na sceni. To je i ubjedljivo jači segment predstave u odnosu na onaj drugi dio u kome se pojavljuju skoro svi ostali glumci. Zapravo, predstava bi bila bolja kao monodrama (uz eventualno pojavljivanje još par glumaca).

Posted

Obicno ispratim ovakve vesti tako sto konstatujem da je jos neko poznat umro, i posle pet  minuta zaboravim.

Ovo me je drugacije pogodilo, kao da je otisao neko koga sam dugo znao, a i da nisam bio svestan koliko mi znaci. To je valjda bila njegova velicina.

Posted

au jebem ti, mislio sam da on nikad neće umreti.

Posted

Preminuo Marko Babac  :cry:  :cry:  :cry:

Posted

Amiable actor James Garner, whose moderately successful film career was eclipsed by two extraordinarily popular television series, “Maverick” and “The Rockford Files,” has died, according to reports. He was 86.

Posted

Ostaje sve manje legendi klasičnog Holivuda...

RIP

Posted

bio je dobar u great escape

Posted (edited)

i u grand prix-u. rip

Edited by Sludge Factory