John Coltrane Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 neverovatan niz "kultnih" uloga. jedna fantastična porodica :ziga: suptilni magnetizam licnosti
colonelo Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Prošlog mjeseca sam konačno pogledao snimak predstave Lari Tompson (na youtube). Kovačević je tad već uveliko bio u svojoj dekadentnoj fazi, tako da predstava i nije ništa posebno uprkos par dobrih momenata i veoma jakoj glumačkoj podjeli. Predstavu vadi upravo Bora koji je sjajan dok zabavlja publiku ''improvizujući'' uglavnom sam na sceni. To je i ubjedljivo jači segment predstave u odnosu na onaj drugi dio u kome se pojavljuju skoro svi ostali glumci. Zapravo, predstava bi bila bolja kao monodrama (uz eventualno pojavljivanje još par glumaca).
burekdzija Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Obicno ispratim ovakve vesti tako sto konstatujem da je jos neko poznat umro, i posle pet minuta zaboravim. Ovo me je drugacije pogodilo, kao da je otisao neko koga sam dugo znao, a i da nisam bio svestan koliko mi znaci. To je valjda bila njegova velicina.
Roger Sanchez Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Amiable actor James Garner, whose moderately successful film career was eclipsed by two extraordinarily popular television series, “Maverick” and “The Rockford Files,” has died, according to reports. He was 86.
colonelo Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Ostaje sve manje legendi klasičnog Holivuda... RIP
Sludge Factory Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 (edited) i u grand prix-u. rip Edited July 20, 2014 by Sludge Factory
Recommended Posts