February 3, 201411 yr Jbt prekjuce sam ponovo ogledao "Before the devil knows you're dead"...R.I.P. :(
February 3, 201411 yr koje sranje za Hoffmana. :(juce bas gledamo Magnoliju i drugarica i ja komentarisemo koliko je briljantan glumac. dodjem kuci i ona mi salje poruku da je covek umro.
February 4, 201411 yr Pre 13 godina ubijen je Dragan Maksa Maksimović!Brutalno je pretučen 17. novembra 2000. na Zelenom vencu jer je skinsima ličio na Roma. Preminuo je posle dva i po meseca, na današnji dan.Bio je sjajan glumac i veliki talenat! Tužno je to što do danas krivci za ovaj grozni zločin nisu odgovarali a čini mi se i da je Maksa potpuno zaboravljen... Edited February 4, 201411 yr by zakintos
February 24, 201411 yr Harold Ramis :( edit: Dave Itzkoff @ditzkoff 7m Every tweet of gratitude you post today about Harold Ramis, post it again tomorrow at the same time. Do not explain why to anyone. Edited February 24, 201411 yr by copkillah
February 24, 201411 yr bas sam dosao da postavim za ramisa. rip. nisam znao ni da je jancso umro. sada mi je dupli bedak.
February 24, 201411 yr http://youtu.be/NYCbF0Fat-c Just because he's dead doesn't mean he won't be in Ghostbusters 3..