Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted

Ovde nema spora, ovaj je bio jedan od najboljih. Ma možda i najbolji glumac u 21. vijeku uopšte.Počivaj u miru.

Posted

Odoše 2 dobitnika oskara za glavnu mušku ulogu - jedna internacionalna glumačka legenda i jedan od sigurno najboljih glumaca današnjice.:(

Posted (edited)
Ovde nema spora, ovaj je bio jedan od najboljih. Ma možda i najbolji glumac u 21. vijeku uopšte.
+1Htedoh da napisem isto. Kakva greota, koliko je samo briljantnih uloga bilo pred njim, kinematografija je ostala skroz osakacena posle ovoga. Steta sto bar ne dobi jos jednog Oskara prosle godine za Mastera, zasluzio ga je lagano. Pa skoro svaka uloga mu je bila za uzi izbor.RIP legendo!Inace izvestaji kazu da je sa iglom u veni pronadjen. Jos je to na nivou rekla-kazala ali sve ukazuje na overdoze. Kakva steta jbt, neverovatno :( Edited by ducca
Posted

sranje :(detalji

Award-winning actor Philip Seymour Hoffman was found dead of an apparent drug overdose late Sunday morning in his New York City apartment, authorities said.Law-enforcement officials said a hypodermic needle and two glassine envelopes containing what appeared to be heroin were found in the apartment on Bethune Street in the West Village neighborhood of Manhattan.The 46-year-old actor was found in the bathroom of his fourth floor apartment in the Pickwick House around 11:15 a.m. by screenwriter David Katz, who called 911, a law-enforcement official said. Mr. Katz had been concerned after not being able to get in touch with Mr. Hoffman, the official said.The New York Police Department is investigating, and the Office of the Chief Medical Examiner is working to determine the exact cause of death.[

Posted

R.I.P. :(Mnogo mi žao, jedan od najboljih glumaca ovog vremena. Željno sam iščekivao svako njegovo sledeće glumačko ostvarenje. Šteta, stvarno velika šteta...

Posted (edited)

iako možda i nije trenutak, ja bih da kažem da, iako sam svestan da je bio opak glumac, je umeo ponekad da mi ide na nerve. možda jer je prečesto imao nekako snishodljivo lice, ponekad bar. ne znam. ali bio pošten glumac, nema šta.edit - da, uopšte nisam toliko iznenađen što je uzrok smrti heroinski overdoz, imao je neku tugu u očima. ili sam istripovo, ne znam više ni sam.

Edited by MocaVukotic
Posted
iako možda i nije trenutak, ja bih da kažem da, iako sam svestan da je bio opak glumac, je umeo ponekad da mi ide na nerve. možda jer je prečesto imao nekako snishodljivo lice, ponekad bar. ne znam. ali bio pošten glumac, nema šta.edit - da, uopšte nisam toliko iznenađen što je uzrok smrti heroinski overdoz, imao je neku tugu u očima. ili sam istripovo, ne znam više ni sam.
Delim misljenje.Zao mi je, pogotovo sto je ostavio troje male dece, ali nisam sokiran. Imao je ocigledno neke unutrasnje demone sa kojima nije mogao da se izbori..
Posted

bas sam slusala na radiju pre neki dan o heroin epidemiji ovdi.... uzas...... mislila sam da procenat zavisnika tog zla opada..... pomenuse porast za nekih 300% u odnosu na pre 15 godina.....rip

Posted

U petak je preminuo Miklós Jancsó.

%E7%B1%B3%E5%85%8B%E6%B4%9B%E6%96%AF%C2%B7%E6%89%AC%E7%B4%A2.jpg

World-famous Hungarian director Miklós Jancsó has died at the age of 93, it was announced on Friday.His fifth film, "The Round-Up" (1965), scripted by Gyula Hernádi, brought him international recognition.He was awarded Best Director for "Red Psalm" at Cannes 1972. In 1973 he was awarded the prestigious Kossuth Prize in Hungary.He received awards for his life’s work in 1979 and 1990, at Cannes and Venice respectively.Martin Scorsese about Jancsó:http://www.youtube.com/watch?v=rWlRzpEt6SMKinoEye