kud u maglu Simoviću Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 baš tojedinom prilikom, kao mladog snimatelja, ruža me naduvala pred celom ekipom, drugi dan na šljaci, kako ona džaba super glumi kada nema ko to da snimi. iako sam balansirao izmedju zahteva reditelja i njenih ženskih sujetnih prohteva. posle sam shvatio da je to radila sa svima u ekipi. to je bio onaj period kada je nahvatala onog lovana i krenula da živi punim plućima. liftinzi, botoksi i tako to. nikada je nisam preterano cenio kao glumicu, a posle toga i kao čoveka.
Parsons Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 (edited) moj pukovnik u jna je za nju govorio da je najbolja zenska* na svetu.rip.* nije naravno koristio taj izraz, vec jedan neposredniji Edited December 19, 2013 by Parsons
giuseppe Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Bome, scene iz "Leptirovog oblaka" su nezaboravne.RIP :(
nezvanova Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 :( (a bas sam preksinoc slusala radio dramu tutumis, vidosava stevanovica, i danas je sestri prepricavala a njoj se divila do neba!)kakva je to bila glumica!
kobni zelaya Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 +1. A slučajno ili namerno ubacili su sve do jednog alkose, neračunajući Rahelu Ferari, ako je to ona.
kobni zelaya Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 A, to je onaj neki sajt, ili fejsubk profil, šta ono beše?Pri čemu, daj da se ne zajebavamo, ne mogu Pera Kralj i Prele u istu priču. Mislim, mogu samo u kafani.
zakintos Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 uh kako mrzim ovu vrstu patetike.Šta da radim. Svidela mi se slika... A i ta što je bila pod kompresorom je moja komšinica. Onda ti je sve jasno. Šta više da očekuješ
kobni zelaya Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Treba te terati da odgledaš dvaput sad Poslednji krug u Monci zato što si stavio ovu sliku. :D
Recommended Posts