August 9, 201311 yr ne kapiram.Shala. EDIT. Pun si informacija nepoznatih obicnom coveku. Edited August 9, 201311 yr by Indy
August 9, 201311 yr Hehe, ne, ja sam samo normalno zainteresovan za filmove (mozda cak i malo vise). A u poredjenju s nekima ovde sam funkcionalno apismen.
October 1, 201311 yr auh... tek danas saznah,Marko Ratić 1975 - 2013. "Krajem Maja ustanovljeno je da boluje od raka limfnih ( valjda se tako kaze ) zlezdi. Primio je 7 hemoterapija bez ikakvih nus pojava , ali kada je primio 8-mu pozlilo mu je. Pocetkom Septembra primljen je na VMA u veoma losem stanju. U toku noci pao je u komu iz koje se nije probudio. Preminuo je 04. 09. 2013 u 5:20. . . Sahranjen na novom Bezanijskom groblju 07. 09. 2013. "
October 1, 201311 yr Expand Milan Mića Jovanović @MilanMJovanovic 30m Ciao Ringo! R.I.P. Giuliano Gemma
October 31, 201311 yr Ode Joca.Upoznao sam ga dok je glumio u Radoviću, uvodio nas studentariju. Sve rešavao jednim osmehom. Taj osmeh postoji u Skoro sasvim obična priča, 11.09.:http://youtu.be/xuPmrcToQzcPozorišni posvećenik, nikad nije dobio pravu šansu na televiziji. Možda i bolje. Neka ga svi pamte kao prvaka drame...
November 1, 201311 yr RIPGlumac koji se tek u srednjim godinama polako probijao u prvi plan.Nažalost, prerana smrt ga je spriječila da u tome dođe do kraja.Kad pomenu TV serije, bio je veoma dobar u ulozi njemačkog diplomate u Moj rođak sa sela.U Zvezdari je igrao jednu od glavnih uloga. Od te serije sam odustao posle 2-3 epizode, jer je veoma loša, ali Tot je bio sasvim solidan čak i tu.
November 1, 201311 yr auh... tek danas saznah,Marko Ratić 1975 - 2013. "Krajem Maja ustanovljeno je da boluje od raka limfnih ( valjda se tako kaze ) zlezdi. Primio je 7 hemoterapija bez ikakvih nus pojava , ali kada je primio 8-mu pozlilo mu je. Pocetkom Septembra primljen je na VMA u veoma losem stanju. U toku noci pao je u komu iz koje se nije probudio. Preminuo je 04. 09. 2013 u 5:20. . . Sahranjen na novom Bezanijskom groblju 07. 09. 2013. " Ajoj :(
November 1, 201311 yr Bio je jako talentovan, ali je dospeo u probleme, kao mnoga deca glumci, pre i posle njega. RIP.