Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted (edited)

rip.ulice SF - soundtrack detinjstva...http://www.youtube.com/watch?v=7-gi5A7q1Es

Edited by nisam ja
Posted
R.I.P. Dennis :(Crime story je jedna od prvih policijskih serija kojih se secam i uvek kada sam ga video setio bih se te serije
+19800000000000000000000R.I.P. :(
Posted

dobro je, pomešao sam kriminalističke priče sa ulicama san franciska :mellow:

Posted (edited)

Bernadette Lafont (1938 – 2013)Још једна икона француског новог таласа која у отишла у легенду...220px-Bernadette_Lafont.jpg56729714.png :(

Edited by Crin-Blanc 1953
  • 2 weeks later...
Posted

bedakupečatljive, slightly urokljive oči.

Posted

da je bio ppp-internet 70-tih, kacio bih je na onaj juzni topikkarengifgifgif1.gif

Posted

hvala zelaya na klipu. šteta što je povod :( . prilika da da i u osrednjim filmovima imaš mogućnost da vidiš Glumu. kada gledaš Glumicu. nečeg od ovde viđenog se sećam: izi rajder, femili plot, pet lakih komada... RIP.

Posted

Jedna od najbitnijih glumica vjerovatno najbolje epohe Holivuda.RIP

Posted

ja bih izdvojio i ulogu u born to win, američki debi ivana passera, sa georgeom segalom kao junkijem, i tada slabo poznatim de nirom u ulozi pandura (!). i da preporučim film, mada vidim da na imdbu ima ocenu 5.6. bezveze.

Posted
ja bih izdvojio i ulogu u born to win, američki debi ivana passera, sa georgeom segalom kao junkijem, i tada slabo poznatim de nirom u ulozi pandura (!).
Bah, hodajuca encikloprdija. :P