Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted

R.I.P. Dennis :(Crime story je jedna od prvih policijskih serija kojih se secam i uvek kada sam ga video setio bih se te serije

Posted

Pocivao u miru. Jedan od onih likova koje sam zavoleo i pre nego sto sam znao kako se zovu.

Posted

Au kurac, carevi odlaze jedan po jedan :( Sjajan glumac, neizmerno zabavan, bilo kao mafijas bilo u komedijama.

Posted

:cry:Jedan od omiljenih likova iz detinjstva.

Posted

E jbg, ode još jedan dobar glumac.Ima li neko da je skoro gledao crime story? Ja nisam još od klinačkih dana, pa mi je jako teško da se odredim prema kvalitetu te serije. I ovde su se svi prvo toga sjetili, a svi mediji prenose da je pokojnik bio zvijezda Reda i zakona.

Posted (edited)

Majk Torelo :( Kriminalisticke price su bile carska serija koja se savrseno uklopila u retro fazon pedesetih koji je tad bio popularan.

Edited by nautilus
Posted

RIP. Nezaboravni Majk Torelo....and I wonder....

Posted (edited)

Nisam mogao dočekati petak veče zbog Kriminalističke priče. Poslednji put sam ga gledao pre oko mesec dana u Ponoćnoj trci. Lafčina.http://youtu.be/J_MSg8CyvEM

Edited by Zutoplavi
Posted

Posle Gandolfinija ode još jedna od omiljenih faca :cry:

Ima li neko da je skoro gledao crime story? Ja nisam još od klinačkih dana, pa mi je jako teško da se odredim prema kvalitetu te serije. I ovde su se svi prvo toga sjetili, a svi mediji prenose da je pokojnik bio zvijezda Reda i zakona.
Gledao sam ja prije 5-6 godina.Meni bila sasvim dobra, neuporedivo bolja od svih policijskih serija iz tog doba (sjetimo se Poroka Majamija, Magnuma...).Epizode su uglavnom bile zasebne, ali osnovni zaplet se razvijao kroz čitavu seriju uz priličan broj preokreta.Neke epizode su bile mala remek-djela, neke podosadne, a neke vrlo neobične (jedna je urađena kao parodija na noar filmove, a jedna prikazuje isključivo halucinogene snove priglupog kriminalca - side-kicka glavnog antagoniste).Seriju je producirao i pilot režirao Michael Mann i prepoznatljiva je njegova estetika (uz sve to u stalnoj postavci je nekoliko glumaca iz Manhuntera, a neki motivi iz Crime Story daju su prepoznati i u Heat).Još neki poznati režiseri su odradili pojedine epizode (poput Petera Medaka).Pored veoma dobre standardne postave, kroz seriju je prodefilovalo mnogo poznatih glumaca. Naročito je zanimljiva lista onih koji tada i nisu bili naročito poznati: Kevin Spacey, Julia Roberts, Ving Rhames, David Caruso, Gary Sinise, Ted Levine, a bile su tu i poznate face (poznatije od imena) kao što su George Dzundza, Michael Jetter, Ray Sharkey, William Hickey, O.J. Sanders, James Gammon...I naravno, sjajna prepoznatljiva muzička tema koja je od starta dizala adrenalin, od koje je to jedino bolje činila muzika iz Otpisanih (bila je to prerađena verzija Del Shannonovog Runawaya).Svakako treba ponovo pogledati!
Posted

Majk Torelo protiv Rej Luke. Scena kada mu kaže, u stilu, ne sećam se kada je Nevada izašla iz SAD-a, pokazujući mu značku MCU.

Posted (edited)

edit: x2

Edited by John Coltrane
Posted

jedan od najsmešnijih stvari na filmu mi je kada u sneču kaže "tony, do something terrible"vidi se da se i vinnie jones umre od smeha tu.midhnight run je isto fantastičan