Jump to content

Featured Replies

A neeeeeeeeeeeeeee....... Pa ne mogu da verujem!!! :cry:Ni meci mafijaša mu nisu mogli ništa, srce ga izneverilo! Kakav gubitak....R.I.P.

wq5D1Zf.jpg
:cry:

R.I.P. Jebote, ne mogu da vjerujem da je lik imao samo 51 godinu. :oNeko je negdje na forumu spomenuo da zbog Gandolfinijevog disanja očekuje da on umre, da je u životnoj opasnosti ili tako nešto prije par godina, ali ne mogu naći ko i kad.

Neko je negdje na forumu spomenuo da zbog Gandolfinijevog disanja očekuje da on umre, da je u životnoj opasnosti ili tako nešto prije par godina, ali ne mogu naći ko i kad.
Bice da mislis na ovo.ForumLeaks
Bice da mislis na ovo.
To je to, hvala.

Baš bedak, mnogo mi je žao.

Bice da mislis na ovo.
Свашта, већу глупост давно нисам прочитао. Смета му што ждеру, а не смета му што убијају људе да не трепну, што продају дрози™, што варају жене, подводе девојке, лажу, краду и убијају. Али, не, ако једу и мљацкају то је проблем. Био сам са женом на Ташу пре пар недеља, после 9 увече, и видео руље клинаца који трче у неким брендираним спортским опремама, све бацајући погледе на сатове. Парови, бре, у истим тренеркама. Одвратно! На једној јединој клупи седе два-три ортака са неким девојчицама и циркају пиво, около јебена олимпијада. Јебао вас култ здравља и спортови и дијете и жеља за бесмртношћу тела, браво дебели Гандолфини што си живео као цар, глумео као цар и умро дебео и срећан и слободан од страхова, грчева и јајарења преплашених водених цветића чија је мисија само да се провуку у бар још један дан без да знају шта ће у њему да раде осим да трче, вежбају и смањују проценат масноће у телу. Живела смрт!
tony.jpg
Био сам са женом на Ташу пре пар недеља, после 9 увече, и видео руље клинаца који трче у неким брендираним спортским опремама, све бацајући погледе на сатове. Парови, бре, у истим тренеркама. Одвратно! На једној јединој клупи седе два-три ортака са неким девојчицама и циркају пиво, около јебена олимпијада. Јебао вас култ здравља и спортови и дијете и жеља за бесмртношћу тела, браво дебели Гандолфини што си живео као цар, глумео као цар и умро дебео и срећан и слободан од страхова, грчева и јајарења преплашених водених цветића чија је мисија само да се провуку у бар још један дан без да знају шта ће у њему да раде осим да трче, вежбају и смањују проценат масноће у телу. Живела смрт!
pravac minijature
Био сам са женом на Ташу пре пар недеља, после 9 увече, и видео руље клинаца који трче у неким брендираним спортским опремама, све бацајући погледе на сатове. Парови, бре, у истим тренеркама. Одвратно! На једној јединој клупи седе два-три ортака са неким девојчицама и циркају пиво, около јебена олимпијада. Јебао вас култ здравља и спортови и дијете и жеља за бесмртношћу тела, браво дебели Гандолфини што си живео као цар, глумео као цар и умро дебео и срећан и слободан од страхова, грчева и јајарења преплашених водених цветића чија је мисија само да се провуку у бар још један дан без да знају шта ће у њему да раде осим да трче, вежбају и смањују проценат масноће у телу. Живела смрт!
tamo gde sam ja na tašu pila pivo s društvom sada je javna vežbaonicašteta za gandolfinija, baš

rip, baš :(inače, praslin je car