Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted

A neeeeeeeeeeeeeee....... Pa ne mogu da verujem!!! :cry:Ni meci mafijaša mu nisu mogli ništa, srce ga izneverilo! Kakav gubitak....R.I.P.

Posted

R.I.P. Jebote, ne mogu da vjerujem da je lik imao samo 51 godinu. :oNeko je negdje na forumu spomenuo da zbog Gandolfinijevog disanja očekuje da on umre, da je u životnoj opasnosti ili tako nešto prije par godina, ali ne mogu naći ko i kad.

Posted
Neko je negdje na forumu spomenuo da zbog Gandolfinijevog disanja očekuje da on umre, da je u životnoj opasnosti ili tako nešto prije par godina, ali ne mogu naći ko i kad.
Bice da mislis na ovo.ForumLeaks
Posted
Bice da mislis na ovo.
Свашта, већу глупост давно нисам прочитао. Смета му што ждеру, а не смета му што убијају људе да не трепну, што продају дрози™, што варају жене, подводе девојке, лажу, краду и убијају. Али, не, ако једу и мљацкају то је проблем. Био сам са женом на Ташу пре пар недеља, после 9 увече, и видео руље клинаца који трче у неким брендираним спортским опремама, све бацајући погледе на сатове. Парови, бре, у истим тренеркама. Одвратно! На једној јединој клупи седе два-три ортака са неким девојчицама и циркају пиво, около јебена олимпијада. Јебао вас култ здравља и спортови и дијете и жеља за бесмртношћу тела, браво дебели Гандолфини што си живео као цар, глумео као цар и умро дебео и срећан и слободан од страхова, грчева и јајарења преплашених водених цветића чија је мисија само да се провуку у бар још један дан без да знају шта ће у њему да раде осим да трче, вежбају и смањују проценат масноће у телу. Живела смрт!
Posted
Био сам са женом на Ташу пре пар недеља, после 9 увече, и видео руље клинаца који трче у неким брендираним спортским опремама, све бацајући погледе на сатове. Парови, бре, у истим тренеркама. Одвратно! На једној јединој клупи седе два-три ортака са неким девојчицама и циркају пиво, около јебена олимпијада. Јебао вас култ здравља и спортови и дијете и жеља за бесмртношћу тела, браво дебели Гандолфини што си живео као цар, глумео као цар и умро дебео и срећан и слободан од страхова, грчева и јајарења преплашених водених цветића чија је мисија само да се провуку у бар још један дан без да знају шта ће у њему да раде осим да трче, вежбају и смањују проценат масноће у телу. Живела смрт!
pravac minijature
Posted
Био сам са женом на Ташу пре пар недеља, после 9 увече, и видео руље клинаца који трче у неким брендираним спортским опремама, све бацајући погледе на сатове. Парови, бре, у истим тренеркама. Одвратно! На једној јединој клупи седе два-три ортака са неким девојчицама и циркају пиво, около јебена олимпијада. Јебао вас култ здравља и спортови и дијете и жеља за бесмртношћу тела, браво дебели Гандолфини што си живео као цар, глумео као цар и умро дебео и срећан и слободан од страхова, грчева и јајарења преплашених водених цветића чија је мисија само да се провуку у бар још један дан без да знају шта ће у њему да раде осим да трче, вежбају и смањују проценат масноће у телу. Живела смрт!
tamo gde sam ja na tašu pila pivo s društvom sada je javna vežbaonicašteta za gandolfinija, baš