Frank Pembleton Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Znao sam da će neko da pita.Sedim sa drugarom i prisećamo se njene emisije gde je imala bravure sa Terzićem , njih dvoje su recenzirali aktuelne filmove.Ako smeta brišite.
kralj Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Ma taman posla da smeta, nego rekoh možda je i glumila negde.
notenoughreasonsforclaire Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Pre nekoliko dana umro je i Алексей Герман.
kobni zelaya Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Umro Ferkonja. A plašio sam ga se u detinjstvu.
kobni zelaya Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Najgore je što je izgleda poginuo tako što se sapleo u svom stanu i udario glavom u nešto. Šteta, kidao je u svemu što sam gledao, što filmu, što u teatru.
kim_philby Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Najgore je što je izgleda poginuo tako što se sapleo u svom stanu i udario glavom u nešto. Šteta, kidao je u svemu što sam gledao, što filmu, što u teatru.djizus, kakva ruska smrt.
kobni zelaya Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 (edited) djizus, kakva ruska smrt.Što, više je smrt Sergeja Bodrova mlađeg ruska. Ovo je nekakva švajcarska smrt.edit - mada, ako se ispostavi da je ipak bila pljačka ili nešto tako, e, to je već ruskije ..... Edited March 8, 2013 by kobni zelaya
kim_philby Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 nisam znao ovo za bodrova mladjeg. sve sam tripovao da je neka saobracajka.inace, veoma je ruski. pao covek, nema ga vise.
Recommended Posts