February 9, 201312 yr Nek mu je laka zemlja. Još se sećam kako smo odgledali oproštajnu utakmicu Moce Vukotića na JNA 1986. godine.Na poluvremenu je častio celo društvo gajbom BIP-ovog.On jednom, Bogdan Diklić drugom.
February 9, 201312 yr Počivaj u miru.Malo je bre to godina.Još par njih kad ode, ovo što ostane je beda...Kako je živeo, daleko je dobacio. Pre nekoliko godina je često svraćao u moj savski bircuz. Svaki put sam mislio da živ izaći neće. Veliki glumac, velika šteta...
February 9, 201312 yr Sinoc se bas o njemu pricalo u bircuzu u koji ja idem..On je jos i licio na coveka tokom snimanja Boljeg zivota..a negde u periodu izmedju te serije i sovinisticke farse prepustio se ono sto je valjda on dozivljavao kao hedonizam..A kako se ti osecas kad popijes sok od malina..
February 9, 201312 yr RIPdelovao je kao neki dobrica. nisam ga naročito cenio kao filmskog glumca, ali je bio simpatičan, šmeker u najboljem smislu te reči. poslednjih godina se pretvorio u karikaturu i bilo mi ga je pomalo žao. imam utisak da je u pitanju jedan neiskorišćeni talenat.
February 19, 201312 yr Филмски редитељ, сценариста, критичар и историчар филма Динко Туцаковић умро је у 53. години у Београду.