Jump to content

Featured Replies

to bese u 'secernoj vodici' kad joj matori odlazi u rat sve sa maskirnom i liscem na slemu a ona mu nudi breskvicu?
Bila sam ubedjena da je to ovde.

jebotebog :(

Edited by kojot

E jbm ti. :( R.I.P.

ufff, tek sada sam video ovo. zalosno :(

eto, autoritet presudio, šta tu ima dalje da se priča...r.i.p. lujko, ovakvi su te i oterali u gudru

Imao sam priliku upoznati Sonju, radio sam interview sa njom, poslje smo se posteno zapili do kasno u noc, ispricali se o svemu i svacemu i zaista je bila sjajna,... culi smo se par puta kasnije, a i povezao sam je sa organizatorima jednog filmskog festivala u Hrvatskoj gdje joj je kasnije i prikazan film... da stvar bude jos gora, danas sam doznao i da mi je jedna drugarica umrla poslje duze bolesti, :( Danas uzasan dan.R.I.P.

uh, odavno se nisam ovako potresao. jbg, imao sam neke tinejdz godine kad smo kiric, bane i ja upali posle tog certa ekv (skc) u bekstejdz, preko veze, bane rodjak pokojnog gere, posle spavali kod njega na gajbi. sonja nam dala pivo, popricala sa nama, bane se palio na nju, tada, a za nase godine, matorku, mi ga lozili pred njom, ona se smejala balavcima, slusala nase gluposti posle par piva, bila ortak. uh, jebem ti zivot, ko danas se secam. u pizdu, mislim da niko vise iz tog bekstejdza nije ziv osim bore.

Ne znam drugari dal' treba toliko optuzivati droze... Sta fali Kit Ricardsu. Bice pre da to ima nesto i sa psihologijom geografije kojoj je pripadala. Zivot u dolini kiselog drveta nije lak ni najtvrdjima, a ne kamoli tananim dusicama. Nista vise nije ostalo od mog Beograda. Samo se Koja drzi, ali on je Hulk.rvxbut.jpgSonja, u vinogradu... Pocivaj u miru, generacijo.

zoran cvijanovic i ona su bili u istoj klasi. cvijanovic je ispricao da je sreo njihovog profesora, da se on raspitivao o sonji i da je rekao da je ona najtalentovanija glumica sa kojom je radio i da se takvi talenti retko radjaju.

безвезе!!Р.И.П.

`ebi ga, nije bas nacin da se zapocne dan sa ovakvom vescu, mada ovakva vest u svako doba pokvari dan.R.I.P.:(

e jebi ga jebi ga jebi gasamo zbog nje sam pocela da radim na radiju. se secate voditeljke iz Davitelja?bas sam je obozavala.

• Author

:o :cry:

sonja1.jpg:(dobra nežna duša... rip