Jump to content

Featured Replies

Pa on je glumio crvenkapu u kultnom novogodisnjem izdanju, nisam uopste provaljivao dok nisam procitao malo pre... :(

7 minutes ago, JohnnyD said:

Pa on je glumio crvenkapu u kultnom novogodisnjem izdanju, nisam uopste provaljivao dok nisam procitao malo pre... :(

Jeste:sad:

• 3 weeks later...

Michelle Trachtenberg (39)

EuroTrip, Buffy, Gossip girl...

Noooo Georgina Sparks :(((

Michelle Trachtenberg Reaction GIF

Edited by Midžeta

• Popular Post

Ode Gene Hackman :cry:

Nadjen mrtav sa ženom i psom takodje. Wtf?

Goodbye popeye

19 minutes ago, dragance said:

Ode Gene Hackman :cry:

Nadjen mrtav sa ženom i psom takodje. Wtf?

Ajoooj 

Za NG "uhvatio" na tv Francusku vezu oba dela. Bukvalno nisam mogao da prestanem da gledam iako ko zna koji put...

Imao je brdo odličnih uloga...

Počivaj u miru maestro...

"I was trained to be an actor, not a star. I was trained to play roles, not to deal with fame and agents and lawyers and the press,"

Edited by Frank Pembleton

• Popular Post

Pojam za VHS filmove..jedan od kriterijuma je bio "Ako igra on, film je dobar".

Pokoj mu dusi.

Ne secam se kada sam ga i u kom filmu prvi put ugledala, ali sam znala da gledam jednog od najupecatljivijih glumaca i veliku facu. Nezaboravna filmska pojava.

Mozda najdrazi kao Max u Scarecrow.

16c6f7ed615cb38c297a35f5475f86b5.jpg

Pocivaj u miru

Genijalan glumac. 😢

Francuska veza, Prisluskivanje i jos mnogo vrhunskih filmova

RIP

• Popular Post

jedna od upečatljivijih scena iz mog dečačkog bioskopa

Zbogom legendo!

Omiljeni glumac od kad znam za sebe. Mislim da je prvi njegov film koji sam gledao kao klinac bio Meta (Target). Sve sa njim je bilo gledljivo.

• Popular Post

Covek je igrao sve podjednako dobro, pozitivac, negativac, doktor, vojnik, advokat, krimos, pandur, predsednik, sta god mu das to pokida. Kad igra pozitivca, osecas se udobno i sigurno, jer takav lik ne gubi, kad je pak negativac, osecas da je veliko sranje, jer deluje nepobedivo. Da se ne zajebavamo, otisao je glumac iz kategorije wayne - stewart - mitchum itd

The untouchable