kipo Posted January 18 Posted January 18 Ovde sam se najvise lozio na Linca. Nekako mu vjerujem, pa sam se trudio. Da li sam ja odustao, nisam istrajao, malo mi je falilo ili tu nema nista... jbg. Doce mi u san, nekada.
Locust Posted January 18 Posted January 18 23 minutes ago, kipo said: Oskarovac? Honorary Academy Award, Statueta koju povremeno dodeljuju onima koje nisu nagradili za konkretne kategorije. I pokojni Donald Sutherland, na primer, je dobitnik. 1
Tsai Posted January 19 Posted January 19 Takodje je zanimljjvo da je zlatnu palmu dobio za, po mom misljenju, jedan od najslabijih filmova (wild at heart). Sinoc sam ga pogledao ponovo, na momente je kao da neki anonimus hoce da kopira linca a nume Naravno, ima smeka
MocaVukotic Posted January 19 Posted January 19 12 hours ago, Locust said: Honorary Academy Award, Statueta koju povremeno dodeljuju onima koje nisu nagradili za konkretne kategorije. I pokojni Donald Sutherland, na primer, je dobitnik. I hitchcock i chaplin, tu akademija ispravlja greske U svakom slucaju, nista od toga danas nije vazno... (80ih na primer je jrt pustala snimak dodele afi life achievment award, gledalo se to kao kumovi sto su se gledali)
Heyter Posted January 20 Posted January 20 (edited) RTS 2 upravo sada.. Sedi u kancu, noge na stolu, i trese pljugu na pod kak'a faca! Koja je ikonica za spoiler na telefonu?? Edited January 20 by Heyter
Recommended Posts