Milošica Posted January 18 Posted January 18 (edited) Meni je i dalje fascinatno koliko je obrazovanih, ranije anti-Sloba ljudi, ostalo verno Politici. Da li je to Vukovo lažno četništvo, da li Vojin lažni pristojniti - ne znam. A ovo ladno r.i.p tema, nebitno onda. Edited January 18 by Milošica
booyaka Posted January 18 Posted January 18 Imaš ljude koji po navici čitaju vesti na B92 portalu iako je taj medij postao đubre ima više od decenije. 2
ultra plasticni Posted January 18 Posted January 18 nisam se nado naslovnoj politike sa lincom, samo to, nista manje, nista vise
Delija67 Posted January 18 Posted January 18 2 hours ago, Milošica said: Meni je i dalje fascinatno koliko je obrazovanih, ranije anti-Sloba ljudi, ostalo verno Politici. Da li je to Vukovo lažno četništvo, da li Vojin lažni pristojniti - ne znam. A ovo ladno r.i.p tema, nebitno onda. Mislim da si nesvesno pogodio razlog. Politika ima monopol na citulje, a stariji ljudi vole da bace pogled ko je sve bacio kasiku, a onda usput procitaju i ostalo. 2 1
le petit nicolas Posted January 18 Posted January 18 4 hours ago, Katikon said: hvala, nisam videla ranije. mogla bi ovo biti slika rene magrita, ili boticelija. mnogo je recita i lepa. poz 2
Popular Post slepa živana Posted January 18 Popular Post Posted January 18 imao je tu čast da se makar i posthumno nađe na naslovnici najstarijeg dnevnog lista na balkanu zajedno sa slavicom đukić dejanović 11 1
Fakundo Sava Posted January 18 Posted January 18 38 minutes ago, slepa živana said: imao je tu čast da se makar i posthumno nađe na naslovnici najstarijeg dnevnog lista na balkanu zajedno sa slavicom đukić dejanović A nadam se da će uskoro moći da se ispričaju 4
slepa živana Posted January 18 Posted January 18 4 minutes ago, Fakundo Sava said: A nadam se da će uskoro moći da se ispričaju ja se zaista da nadam da ne idemo svi baš na isto mesto 5 1
le petit nicolas Posted January 18 Posted January 18 zato ja, za svaki slucaj, ne verujem u zagrobni zivot i, uopste, u drustveni zivot posle zivota. 3
vladavsnarod Posted January 18 Posted January 18 10 Weird, Wonderful Music Videos Directed by David Lynch 1 1
Recommended Posts