Caligula Posted January 17 Posted January 17 2 minutes ago, MocaVukotic said: Umrece opet takvi ne umiru nikad, samo prosto prestanu da rade. Spoiler Za Fredija Merkjurija mi je bilo nezamislivo da je umro (ne zato sto sam slusao Queen, nisam zapravo, nego zbog njegove energije i pojavnosti)... mnogo posle njega, Dejvid Bouvi - ni danas ne verujem da je mrtav. Sada, kada je umro Linch, vec sam navikao na tu percepciju besmrtnosti i ne razmisljam na nacin da je umro neki covek sa brojem socijalnog osiguranja. Zao mi je sto vise nece raditi i pojavljivati se u intervijuima. 6
Moonwalker Posted January 17 Posted January 17 (edited) Posle Megi Smit, ode i Dzoan jos jedna velika dama engleskog teatra i filma. Joan Ann Plowright Edited January 17 by Moonwalker 2
Jimmy Kowalski Posted January 17 Posted January 17 21 hours ago, colonelo said: David Lynch se pojavljuje na samom kraju Spielbergovog autobiografskog filma The Fabelmans, i to u ulozi velikog reditelja Johna Forda, što je, već samo po sebi, oproštaj u velikom stilu. RIP 2 2
johan nagel Posted January 17 Posted January 17 Рип мајсторе, тешко ми је да се одлучим шта више волим Mulholland Drive или Twin Peaks У сваком случају прави уметник, живеће вечно.. 1
Eleniko Posted January 17 Posted January 17 čovek je imao najbolje oko za žene u savremenom filmu i umetnosti za to od mene, nakon do poda i otići ću mu na grob da upalim sveću za života ova posebno, sherylin fenn 5
Ras Posted January 18 Posted January 18 (edited) Dobro oko: Quote Upoznali smo se na večeri koju je organizovao jedan prijatelj u Njujorku i prva stvar koju mi je Dejvid rekao bila je: „Znaš li da izgledaš kao bi mogla biti ćerka Ingrid Bergman?“, pa je jedan od naših prijatelja rekao: „Idiote, ona i jeste ćerka Ingrid Bergman!“ Edit: pogrešan link, ispari mi tekst o Izabeli Roselini i Linču iz kojeg je ovaj citat. Edited January 18 by Ras 1
vememah Posted January 18 Posted January 18 2 hours ago, Ras said: Edit: pogrešan link, ispari mi tekst o Izabeli Roselini i Linču iz kojeg je ovaj citat. https://glossy.espreso.co.rs/poznati/ljubavne-price/234825/dejvid-linc-i-izabela-roselini-detalji-ljubavne-veze 1
Recommended Posts