Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted (edited)

Twin Peaks je bila odlicna serija. Bas sam  je ovih dana opet gledao. Fargo serijal je nesto najblize Twin Peaks-u sto se posle snimilo. 

Edited by Micko8
Posted

Nevezano za ovu posvetu, verovatno bi mnogim ljudima puno znacilo da cuju ovakve reci dok su zivi. 

• +1 6
Posted

Linc je jedan od sinonima za filmskog rezisera. Ono, Ejzenstajn, Bunjuel, Kubrik, Kurosava, Ford, Hoks, Vajlder, Tarkovski... Linc.

Nema one lude frizure vise. 

RIP 

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

David Lynch se pojavljuje na samom kraju Spielbergovog autobiografskog filma The Fabelmans, i to u ulozi velikog reditelja Johna Forda, što je, već samo po sebi, oproštaj u velikom stilu.
RIP

• +1 1
Posted
25 minutes ago, Ian Mancunian said:

Malo se tu šta razumelo, ko kaže drugačije kleveće i laže.

Joj, ja jesam razumela.....sad ne bih umela da objasnim, ali sam uspela da nađem podudarnost te alogike s mojim tadašnjim misaonim tokom. Zastrašujuće. Imala sam utisak da je nekad davno Linč pročitao moje ludilo, i da u tome postoji izgleda neki šablon. 

Zato mi je i ostao kao najstrašniji film svih vremena, kao uspomena na najstrašnije doba u životu....

Posted

e jbg, baš me rastužila ova vijest... prvo što sam od njega gledao bili su "Divlji u srcu", u jadnjikavoj vhs izvedbi, narafski... sjećam se da sam mislio kako je čudan film, ono, dobar, a toliko ludila umiješano u jednu poštenu krimi-sleš-ljubavnu priču... a ono, to mu bio jedan od najstrejterskijih filmova (uz The Straight Story, naravno). elem, veličina, originalnost, jasno uočljivi čak i kad nisam razumio ništa...

Počivaj u miru, majstore

Posted

zbogom, majstore.

Posted
12 minutes ago, Aleksija said:

pocivaj u miru ili nemiru, kako ti bude zanimljivije :heart:

:thumbup: