Popular Post Locust Posted January 16 Popular Post Posted January 16 (edited) Edited January 16 by Locust 10
ultra plasticni Posted January 16 Posted January 16 https://www.indiewire.com/news/breaking-news/david-lynch-tributes-1235085685/
Popular Post Jeremija Posted January 16 Popular Post Posted January 16 (edited) Jedan od najvećih, najoriginalnijih i najimaginativnijih režisera svih vremena, ostavio je dubok i neizbrisiv trag, kao malo koji umetnik pre njega, a njegova dela i sada žive neki svoj život. Slava mu, i hvala na svemu. Edited January 16 by Jeremija 11
Tinman Posted January 16 Posted January 16 Hvala na mnogo vremena provedenog u nekoj drugoj stvarnosti. RIP 1 2
Lancia Posted January 16 Posted January 16 Sredinom prosle godine Lynch i Chrysta Bell su snimili Cellophane Memories, divan letargican album. Iz ove perspektive zvuci kao oprastajuci eho. 2 1
burekdzija Posted January 16 Posted January 16 Cutanje, i po koja suza, dok se slike i muzika mesaju s njima. 2
Frank Pembleton Posted January 16 Posted January 16 Počivaj u miru, legendo! Lagano odlaze umetnici koji su mi formirali ukus... 😢 2
Tsai Posted January 16 Posted January 16 15 minutes ago, copkillah said: Samo Tvin Piks da je napravio pa bi bio ogroman. Ukusi su razliciti ali sigurno jedan od najvecih americkih reditelja svih vremena 4
Svemir Zeka Posted January 16 Posted January 16 (edited) Umro.... Kakav je on arhimag bio....koliko sam ga gotivila, od mladosti, od malena, ti filmovi, potpuno šizofreni transcend uma....dragovoljni upliv u psihozu. Poslednjih godina pratila sam mu postove na ig.... Rest in peace, luđače najdraži. Edited January 16 by Svemir Zeka 3
Recommended Posts