Cane Vukic Prebranac Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Падају великани као снопље ... Покој му души.
vinska musica Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Bože me prosti, s tim Životićem sam neke davne godine putovala podužu relaciju u istom kupeui sve vreme ignorisala njegove zdušne pokušaje da me navede da ga upitam čime se bavi, iakosam znala da je glumac. Bila mi je smešna njegova želja da fascinira saputnike, među kojimaga niko osim mene nije ni poznao, a i ja sam se pravila blesava. Pamtim i da se hvalio kako ima mnogo lepu ženu.
Moća Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Ova scena mi je prva pala na pamet kad sam procitao vest. :(
notenoughreasonsforclaire Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Juče je umro Raoul Ruiz. Za mene, ovo predstavlja težak gubitak. Upravo završih sa ponovnim gledanjem serije i filma "Mistérios de Lisboa" i toliko se nauživah da sam sa nestrpljenjem čekao dan kada će biti objavljeno da Ruiz završava snimanje svog novog filma, a znajući njegov tempo, to je trebalo uskoro i da se dogodi...Umesto toga - tuga. Prosto, tuga i nerazumevanje da najbolji neumitno odlaze.
palfoot Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 posle ruiza, dva cara eksperimentalnog filma odose u istom danu http://mubi.com/notebook/posts/george-kuchar-1942-2011
Recommended Posts