Frank Pembleton Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 (edited) ehh :( umro je i steva gardinovački Покој јој души. Такви умјетници се ријетко рађају.Ehhh izgleda blesavo, ali kad gledaš takve veličine u poplavi ovih budala, nekako pomisliš "ima nade, rodiće se opet neka gospoda glumci".Ili sam ja optimista bez pokrića... Edited July 2, 2011 by veljaGB
Matilda Ivancic Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 ajmo ti i ja da otvorimo temu komsometrija, a moze i april da se pridruzi
MayDay Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 ajd otvori ti. na deponiji pliz.ovde se osecam ko kad smo na groblju tuznim povodom, a drustvo te potera na salu i segu, pa ti neprijatno.
Matilda Ivancic Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 (edited) a ti da tlapis o svetskoj ekonomiji. odrekla si se i harmonikasa, fenserkoontopic.jos pocetkom prosle godine umrla je ana krasojevic, sasina majka iz tajvanske kanaste, siljina majka iz nacionalne klase, ljubicina mama iz cuvara plaze i verina mama iz nemirnih. Edited July 2, 2011 by Matilda Ivancic
tsva Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 R. I. P.mnogo dobra glumica sa mnogo mnogo sporednih uloga
badenac Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Sta je bre ovo Dusan Janicijevic Au,zaista,kao zaraza.Dobar glumac.Neka mu je vecni pomen i slava!
Matilda Ivancic Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 dobar glumac, izuzetno simpatican i sarmantan.
Mp40 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 bas juce mislim je l' Dusan Janicijevic ziv ili ne... Znac, nije.Neka mu je slava...
Recommended Posts