nisam ja Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 On 29.11.2022. at 21:09, slepa živana said: ja ga uopšte nisam prepoznala nego sad vidim na tviteru... jel uopšte glumio u zadnje vreme? početkom godine je imao ulogicu u filmu bauk gorana radovanovića. to što ja znam. 1
Frank Pembleton Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 RIP Lt Saavik!UhhhRIP....shiit has hit the fan.
đorđe geprat Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 21 hours ago, burekdzija said: Bas steta, secam je se iz zvezdanih staza, sever i jug, kafic u zdravlje i naravno gle ko to govori. Jako simpaticna, glas RIP. mene je baš taj njen glas, kao izbrušen šmirglom odbijao. u svakom slučaju, RIP.
ubibobi Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 Ako je i sama forma javnog izjavljivanja sućuti za osobe koje nisi imao prilike u životu da upoznaš besmislena, hejtovanje na za to predviđenom topiku je tek 1 wtf momenat
3opge Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 zapravo ne. za mene je Volterova misao zakon: "zivima dugujemo postovanje a mrtvima dugujemo samo istinu"
ubibobi Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 Da, posebno mi ovde na nekom abitnom forumu dugujemo istinu upokojenim celebima, msm koga zabole a tek njih
I*m with the pilots Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 5 hours ago, ubibobi said: Ako je i sama forma javnog izjavljivanja sućuti za osobe koje nisi imao prilike u životu da upoznaš besmislena, hejtovanje na za to predviđenom topiku je tek 1 wtf momenat Zar je hejtovanje to što je čovek napisao da mu se ne svidja njen glas?
ubibobi Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 19 minutes ago, I*m with the pilots said: Zar je hejtovanje to što je čovek napisao da mu se ne svidja njen glas? Aman besmisleno je razumite ali ako imate potrebu ili ako vas to na neki način ispunjava ne daj bože, udrite slobodno, ja sam to tako video i prokomentarisao. Ovde čovek ne može da se izrazi ni oko najbanalnijih stvari a da ga ne zaskoče sa dodatnim "objašjenjima"
đorđe geprat Posted December 15, 2022 Posted December 15, 2022 sad primetih komentare na moj RIP post. naprosto sam prokomentarisao buregdžijino da mu se sviđao njen glas. uz dužno saočešće, posebno što je bila mlađa od mene (nije u redu da ne ide po redu) iskzao sam žal. 1
darkonet Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 Rip Zinaid Memisevic Ali koliko mi idu na onu stvar novinari koji nemaju blage veze kad objave "glumac iz Boljeg zivota" kao da je covek jedinu bitnu ulogu ostvario samo u toj seriji
Recommended Posts