Jimmy Kowalski Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 Mislim da sam Robbieja prvi put gledao u Nuns on the Run sa Eric Idleom. I od tada, gde god se pojavi, znam da je vredno makar zbog njega overiti.. 3 1 2
ToniAdams Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 2 hours ago, slepa živana said: baš je skoro jedan forumaš pomenuo tu seriju na topiku, tražim film... pa sam ga se setila devedesetih smo kratko majka i ja imale televizor u kući, i tražile da gledamo neki film, čini mi se da je bila tv politika, naiđemo na njega i krenemo da gledamo, oduševimo se, trajalo preko sat vremena i cap, reklame, nema dalje... e pa drugovi ne može to tako! 988, molim vas broj tv politika... halo tv politika, kakav je to način da prekinete film na pola... i onda je majka čekala na vezi neko vreme, dobro hvala doviđenja i počne da se kikoće. sekretarica se polomila da sazna kakav su to film prekinuli, kad je shvatila o čemu se radi rekla joj, gospođo (crkli dabogda) to je serija! posle smo religiozno pratile ja sam na tv politici najviše gledao poslednjeg skauta
frit Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 Gledao sam ga prvi pur u Cracker seriji. Sećam se epizode gde je Karlajl glumio negativca, navijača Liverpula, GO RED. 1
Arkadija Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 36 minutes ago, fritifrut said: Gledao sam ga prvi pur u Cracker seriji. Sećam se epizode gde je Karlajl glumio negativca, navijača Liverpula, GO RED. Na to Fitz mirno uzvraća SELTIC! 2
Ajant23 Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 2 hours ago, ToniAdams said: ja sam na tv politici najviše gledao poslednjeg skauta To je davao Pink još od prvih dana kada je krenuo sa emitovanjem. Za Pink sam siguran, a naravno da tri blage veze nemam šta je sve koja televizija davala kada je nisam gledao što je, naravno, bilo uglavnom. Mada, ostao mi je utisak da TV Politika nije uopšte emitovala taj film. U svakom slučaju, TV Pink ga je puno davao i time isticao...
Frank Pembleton Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 baš je skoro jedan forumaš pomenuo tu seriju na topiku, tražim film... pa sam ga se setila devedesetih smo kratko majka i ja imale televizor u kući, i tražile da gledamo neki film, čini mi se da je bila tv politika, naiđemo na njega i krenemo da gledamo, oduševimo se, trajalo preko sat vremena i cap, reklame, nema dalje... e pa drugovi ne može to tako! 988, molim vas broj tv politika... halo tv politika, kakav je to način da prekinete film na pola... i onda je majka čekala na vezi neko vreme, dobro hvala doviđenja i počne da se kikoće. sekretarica se polomila da sazna kakav su to film prekinuli, kad je shvatila o čemu se radi rekla joj, gospođo (crkli dabogda) to je serija! posle smo religiozno pratile [emoji4]To se zove briga o gledaocima!....shiit has hit the fan. 2
đorđe geprat Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 rekoh ja onomad da je živka blago ovog foruma
Ratamahatta Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 https://www.tmz.com/2022/11/20/power-rangers-jason-david-frank-dead-dies-tommy-oliver-green-white/ 1
mustang Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 Jbte koliko samoubistava ove godine od tih kao poznatih...bas uzelo maha
Time Crisis Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 RIP zeleni rendžer, glupa serija, ali opet sam gledao gomilu epizoda 1
Recommended Posts