mustang Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Nisam nasla adekvatan topik gde da stavim, pa mi je ostalo na kraju ovde. https://variety.com/2022/film/news/sacheen-littlefeather-dead-marlon-brando-oscar-1235390968/
Midžeta Posted October 11, 2022 Posted October 11, 2022 Angela Lansbury Murder, she wrote jedna od boljih old school detektivskih serija 6
morgana Posted October 11, 2022 Posted October 11, 2022 (edited) ta serija je na italijanskoj televiziji isla sto godina, kad pomislim na rana popodneva radnih dana tokom osamdesetih, a i kasnije, prvo se sjetim nje Edited October 11, 2022 by morgana
pt 2.0 Posted October 11, 2022 Posted October 11, 2022 Mnogo je volim od detinjstva, omiljeni filmovi u kojima je pamtim - Tri musketara, Slika Dorijana Greja, Dama koja nestaje, pa onda Agatine ekranizacije Smrt na Nilu i Napuklo ogledalo... volim takve žene generalno, ne čudi me što je doživela skoro punih 97 godina, niti što je umrla mirno u snu. 3 1
Milosh76 Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 Umro Robi Koltrejn genijalni glumac... RIP 1 6
Arkadija Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 Što sam volela detektiva Fica . Nedavno sam pročitala da nije bio dobro sa zdravljem, kako fizičkim , tako i duševnim. Šteta, ode tako ......prerano. 4
Sludge Factory Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 15 hours ago, Lancia said: Au bre, genijalna faca i glunac, steta bas. Bas veliki car! I komedija i drama, sve! RIP 4
harper lee Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 Sto rece jedan moj prijatelj - jedino je kao Hagrid bio half-giant, u svim drugim situacijama je bio full giant. Inteligentan, duhovit, sarmantan, vickast, podjednako ubedljiv u svim zanrovima. Kompletan paket fenomenalnog glumca. Ta njegova generacija ima nekoliko bas upecatljivih karaktera, uglavnom smo ih sve vidjali na gomili u "Crnoj Guji" a proslavile su ih druge uloge. 3
Popular Post slepa živana Posted October 15, 2022 Popular Post Posted October 15, 2022 17 hours ago, Arkadija said: Što sam volela detektiva Fica . baš je skoro jedan forumaš pomenuo tu seriju na topiku, tražim film... pa sam ga se setila devedesetih smo kratko majka i ja imale televizor u kući, i tražile da gledamo neki film, čini mi se da je bila tv politika, naiđemo na njega i krenemo da gledamo, oduševimo se, trajalo preko sat vremena i cap, reklame, nema dalje... e pa drugovi ne može to tako! 988, molim vas broj tv politika... halo tv politika, kakav je to način da prekinete film na pola... i onda je majka čekala na vezi neko vreme, dobro hvala doviđenja i počne da se kikoće. sekretarica se polomila da sazna kakav su to film prekinuli, kad je shvatila o čemu se radi rekla joj, gospođo (crkli dabogda) to je serija! posle smo religiozno pratile 13 2 4
Recommended Posts