September 13, 20222 yr Nedavno sam pročitao da planira da se penzioniše. Možda je to bilo čak i ovde na forumu u temi koja se bavi još uvek živim značajnim ličnostima XX veka.
September 13, 20222 yr bas mi je zao. nije mi favorit, ni u okviru epohe, ali bih je opet poistovjetila sa njim prije svih.
September 13, 20222 yr Iskreno, nisam imao pojma da je Godar živ. Godište mog ćaleta. Imali su sreću da žive u najboljim vremenima ove planete. Edited September 13, 20222 yr by April
September 13, 20222 yr Kornelije Kovac RIP Kazu naporan lik ali mene je zauvijek kupio sa stihom "Iznenada, kobne noci te, '42. godine, cinilo se kao da ce sneg, a stigao je rat, i vojnik neki tudj, i strah."
September 15, 20222 yr E jbg, baš mi žao. Jedan od simpatičnijih mi glumaca iz stare Juge. Čak i kad je glumio negativca bio mi je nekako simpatičan. Počivao u miru.
September 15, 20222 yr 20 minutes ago, Filozof manijak said: E jbg, baš mi žao. Jedan od simpatičnijih mi glumaca iz stare Juge. Čak i kad je glumio negativca bio mi je nekako simpatičan. Počivao u miru. Isti utisak. Vrlo mudar i dobar covek. Edited September 15, 20222 yr by Moonwalker
September 15, 20222 yr Ljudi koji su ga poznavali isticu da je bio jedan od najduhovitijih glumaca. I ovo sto kaze Moon, mudar i dobar. Edited September 15, 20222 yr by Milošica