mustang Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Dobro nije zavila druge u crno. Kokain sa fentanilom, jurila 130km na 30km dozvoljeno, zakucala se i zapalila tudju kucu.... 1 Link to comment
mustang Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Bila je u jednom od mojih omiljenih, emotivno teskih filmova Return to Paradise RIP Link to comment
John Coltrane Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 22 minutes ago, mustang said: Dobro nije zavila druge u crno. Kokain sa fentanilom, jurila 130km na 30km dozvoljeno, zakucala se i zapalila tudju kucu.... isuse Juče hanuma gleda neko tinejdz sranje i En Heč sa nožekanjom redi neku ribu na drvenom stolu - ja joj kažem da pogleda Doni Brasko. Link to comment
mustang Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 50 minutes ago, John Coltrane said: isuse Juče hanuma gleda neko tinejdz sranje i En Heč sa nožekanjom redi neku ribu na drvenom stolu - ja joj kažem da pogleda Doni Brasko. Ma nije ona nikad bila svoja, secas se bezanja u kukuruze kad su je trazili. mucenica, verovatno je imala neki poremecaj Link to comment
mustang Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Eno sad krenule teorije zavere kako je ubijena Prvo, bila je normalna pola sata pre toga Drugo, rekli da je u teskom stanju bez svesti kad su je stavili na nosila a ona na videu iskace iz pokrivaca i pokusava da sidje sa kolica Trece i najinteresantnije, radila je na dokumentarcu o human trafficking & pedophilia. I sad uporedjuju sa paul walker saobracajkom, iskusan vozac bio i isto je radio na projektu za human trafficking & pedophilia Praticu, posto me vise nista ne moze iznenaditi. Link to comment
vorda Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 https://variety.com/2022/film/news/wolfgang-petersen-dead-air-force-one-1235342734/ 3 Link to comment
Frank Pembleton Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 https://variety.com/2022/film/news/wolfgang-petersen-dead-air-force-one-1235342734/Uhhh znao je da vodi napetost u filmu do samog kraja...RIP....shiit has hit the fan. Link to comment
Vapad Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 (edited) 10 hours ago, vorda said: https://variety.com/2022/film/news/wolfgang-petersen-dead-air-force-one-1235342734/ Sad došao da okačim, nigde nisam video dok danas na 9gag-u nije meme ispao :/ R.I.P. The NeverEnding Story, Enemy Mine, Das Boot, In the Line of Fire i Outbreak su definitivno bili gledani i bitni meni, AFO zabavan, Troja bila cool, mislim i Perfect Storm takođe, kakav čovek, sada kada gledam, prva tri su definitivno učestvovala u oblikovanju mojih interesovanja u filmu i šire. Edited August 17, 2022 by Vapad Link to comment
kipo Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 (edited) RIP In the line of fire za glavu sije sve ostale, ne samo zbog Klinta. The neverending story i klinacke fantazije, odmah potom i knjiga.. E da, The boat mi je takodje bas legao. Edited August 17, 2022 by kipo Link to comment
MocaVukotic Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 90ih su svabe pravile najpatriotskije americke filmove, petersen i emmerich Link to comment
Frank Pembleton Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 90ih su svabe pravile najpatriotskije americke filmove, petersen i emmerichBogami nisi daleko od istine...Ja sam nekako tu gurao i McTiernan-a.......shiit has hit the fan. Link to comment
Jean-Luc Picard Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Das Boot je top 5 najboljih ratnih filmova ikada. RIP 4 Link to comment
Moonwalker Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 (edited) RIP Ja bas volim «In the line of fire». Sjajan film i sjajna gluma svih. Maestralni Malkovic kao terorista. Edited August 17, 2022 by Moonwalker Link to comment
Recommended Posts