stajebrebilo Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Poklanjala si, al' si krala, ej mladosti, moja...RIP Bane bumbar Link to comment
Popular Post Barti66 Posted July 27, 2022 Popular Post Share Posted July 27, 2022 GUJ je meni najbolja domaća serija ikada...(isključivo lično mišljenje) JUG je loše prošao jer su svi očekivali optimizam ili nešto slično kao "logičan" nastavak serije. Međutim, kao što i u realnom životu, bar kod većine, snovi krenu da se raspadaju već nakog izvesnog vremena i život krene da vodi neku svoju igru, tako je i JAG je sušta suprotnost GUJ-u i njihovim s početka željenim i zamišljenim životima, karijerama, ljubavima... Sve u svemu za većinu ljudi ipak realnost u nastavku...na ovakav ili onakav način. Možda grešim ali ja to tako vidim, zakačio sam oba perioda koje obrađuju, neki više neki manje i poredim po svom okruženju, nije to uopšte daleko od stvarnosti ni u seriji ni u filmu.... E sad što su se društveno ekonomske okolnosti u međuvremenu promenile a i život krenuo da melje redom to je drugi par opanaka. 11 Link to comment
Kampokei Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Je li JUG film gde Bercek u jednoj sceni laje na nekog psa lutalicu? Ili sam pomesao sa nekim filmom? Ili ta scena uopste ne postoji nego sam je sanjao? Link to comment
villiem Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Bio je skoro film, secam se da sam pomislio kako odavno ne pravimo takve filmove, kada sam video onog lika sto igra kolo solo, na fajrontu. Seriju sam zaboravio. lici na Beograd za zauvek, nesto kao ekv sto slika, mada vrv nema blage veze. Link to comment
Misko Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 7 minutes ago, Kampokei said: Je li JUG film gde Bercek u jednoj sceni laje na nekog psa lutalicu? Ili sam pomesao sa nekim filmom? Ili ta scena uopste ne postoji nego sam je sanjao? Jeste.. 1 Link to comment
Misko Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 (edited) 26 minutes ago, Barti66 said: GUJ je meni najbolja domaća serija ikada...(isključivo lično mišljenje) JUG je loše prošao jer su svi očekivali optimizam ili nešto slično kao "logičan" nastavak serije. Međutim, kao što i u realnom životu, bar kod većine, snovi krenu da se raspadaju već nakog izvesnog vremena i život krene da vodi neku svoju igru, tako je i JAG je sušta suprotnost GUJ-u i njihovim s početka željenim i zamišljenim životima, karijerama, ljubavima... Sve u svemu za većinu ljudi ipak realnost u nastavku...na ovakav ili onakav način. Možda grešim ali ja to tako vidim, zakačio sam oba perioda koje obrađuju, neki više neki manje i poredim po svom okruženju, nije to uopšte daleko od stvarnosti ni u seriji ni u filmu.... E sad što su se društveno ekonomske okolnosti u međuvremenu promenile a i život krenuo da melje redom to je drugi par opanaka. a i truli kompromisi dolsi na naplatu..i u zivotu, i u nastavku serije..kao npr Uske Goca Bane dete situacija..brak zbog stana..Miki i Bumbar su uvek bili govnarcici, sad su obojica, na svoj nacin matori govnari..treba se prebaciti na temu srpski film, da ne offujemo ovde.. Edited July 27, 2022 by Misko Link to comment
stajebrebilo Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 kada sam video onog lika sto igra kolo solo, na fajrontu.Veliki Cune 1 1 Link to comment
Sludge Factory Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 3 hours ago, burekdzija said: mnogo volim jagode u grlu, pocev od naslova sve u njemu je antiteza serije. Snimljen 85., stabilizacija i reforme, restrikcije struje, nezaposlenost, drugari iz gimnazije svi imaju sjebane zivote. A sve je samo uvod u katastrofu koja ce uslediti. Mislim da su usiljenost i brzina namerni, barem ih ja tako dozivljavam. Pa to, sve to sto nabrajas zvuci odlicno, samo meni nije leglo kako je to ispricano i preneto u filmu. Link to comment
Ratamahatta Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 1 hour ago, Kampokei said: Je li JUG film gde Bercek u jednoj sceni laje na nekog psa lutalicu? Ili sam pomesao sa nekim filmom? Ili ta scena uopste ne postoji nego sam je sanjao? ili su se pod 4) zalile komsije koje svake godine terorise tamo negde na Fruskoj Gori 1 Link to comment
Hamlet Strašni Posted July 28, 2022 Share Posted July 28, 2022 Jagode u grlu - kljucna scena koja predvidja blisku budućnost je splav koji se otkacio i plovi niz reku - u pizdu materinu 6 Link to comment
Њујоркер Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 Ode i Njota Uhura. Napustila nas je Nisel Nikols, 89. Nije bilo neocekivano, nazalost. Vec duze vreme se videlo po njoj da se muci. RIP 3 Link to comment
April Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 (edited) On 28.7.2022. at 9:56, Hamlet Strašni said: Jagode u grlu - kljucna scena koja predvidja blisku budućnost je splav koji se otkacio i plovi niz reku - u pizdu materinu Plus je Živko Zalar to sjajno snimio. Taj film zaslužuje poštenu digitalizaciju, kopije i zvuk su užasni. Ako ništa, bar zbog Lepog Jovice i scene sa Mirom Banjac i mačkom dok brod pluta besciljno Edited August 1, 2022 by April 3 Link to comment
Filozof manijak Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 On 31.7.2022. at 22:24, Њујоркер said: Ode i Njota Uhura. Napustila nas je Nisel Nikols, 89. Nije bilo neocekivano, nazalost. Vec duze vreme se videlo po njoj da se muci. RIP Link to comment
John Coltrane Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Veliki CuneSent from my iPhone using Tapatalk 3 1 Link to comment
Recommended Posts