Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted
post-551-12910398846593.jpgIrvin Kershner - the man who gave us some of the most indelible moments in cinema history with The Empire Strikes Back - has died. He was 87.Kersh, as he was fondly known, died at his home following a long illness.He was, of course, best known for directing The Empire Strikes Back, arguably the greatest chapter in the Star Wars saga (and which celebrates its thirtieth anniversary this year). But Kershner also made contributions to other franchises, directing RoboCop 2 and Sean Connery's last appearance as James Bond in the 'unofficial' 007 flick, Never Say Never Again.
Posted

pre frenka drebina bio je i goli laser...neilsen.jpg

Posted

Drug kim je saopstio odluku politbiroa... i to podvuceno. :P Kao prvo, nisam fan SF-a, kao drugo, ne drzim do sebe, kao trece, gusht mi je bilo oprostiti se od velikana filmske komedije sa jednom deadpan izjavom, koja bi i njemu pristajala (on je tako govorio i van karaktera Lt. Drebina, sto se moze videti na jutjubu).

Posted
Drug kim je saopstio odluku politbiroa... i to podvuceno. :P Kao prvo, nisam fan SF-a, kao drugo, ne drzim do sebe, kao trece, gusht mi je bilo oprostiti se od velikana filmske komedije sa jednom deadpan izjavom, koja bi i njemu pristajala (on je tako govorio i van karaktera Lt. Drebina, sto se moze videti na jutjubu).
naravno. ko da ne voli drebina samo ne treba zaboraviti ni ovo. u pitanju je jedan od istorijskih trenutaka zanra. drebin je stigao svuda biti pa cak i svemiru na planeti krella! i uvek mazne cicu.big-anne-francis-miniskirt.jpg
Posted

Tek sad primetih/videh da je Leslie umro. :(Njegovi likovi i filmovi su bili jedan od lepsih momenata mog detinjstva. Hvala na svemu! :Hail:

Posted

E jebi ga. Mnogo sam ga voleo. Počivaj u miru :cry: