Micko8 Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 (edited) Sjajan glumac,naravno pecat karijere mu je monolog u Blade Runner-u koji je sam napisao. I svi oni akcioni B i scfi filmovi su mi gledljivi sa njim, izdvojio bi Surviving the game gde je ganjao Ice T-ija po sumama Severne Amerike. Edited July 26, 2019 by Micko8
Micko8 Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 On 10.7.2019. at 3:12, Pantelija jr said: mnogo simpatičan lik... mada ga se trenutno mogu sjetiti samo iz MiB Freddy got fingered ,jedino sto je vredno iz tog remek dela
Goranz Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 21 minutes ago, Micko8 said: izdvojio bi Surviving the game gde je ganjao Ice T-ija po sumama Severne Amerike. Dakle, nisam jedini čovek koji je gledao taj film.
I*m with the pilots Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 Moj prvi film sa Hauerom je bio, koliko sada vidim svima omiljeni, "Delic sekunde", a imam ga i dalje na VHS kaseti Gledala bih ga vise puta godisnje ;D Zanimljivo mi je da su mi tri glavne uspomene na video i tatine nasnimljene kasete sledeca tri filma: "Istrebljivac", "Delic sekunde" i "Ekskalibur" "Moj" RH, mada verujem da je kod svih isti ili vrlo slicni izbor: Sad bas razmisljam da ga nigde skoro nisam gledala, osim male uloge u seriji True Blood. Hoboa nisam jos uvek pogledala.
ToniAdams Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 Glumio je kod Nolana u Betmenu i u Sin Sitiju kod Rodrigeza. Mislim da bi to bilo to od bitnijih filmova poslednjih par decenija.
MocaVukotic Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 Jel on imao epizodu u onom klunijevom rediteljskom debiju, gde sem rokvel igra nekog danju voditelja kviza nocu cia spijuna?
Bujodrag Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 Bladerunner naravno. I Ladyhawke s predivnom Mišel Fajfer. I Splitsecond jer sam bio klinac devedesetih i obožavao takve budalaštine. No, pamtim ga i po filmu Flesh and Blood (1985). Morao sam da ga izguglam na Wiki jer nije baš bio uspešan ali je meni bio predobar i tada, kad sam ga gledao, početkom devedesetih, bio je susret s jednom prilično novom vrstom erotičnosti, muževnosti i ženstvenosti. Bio sam šokiran i vrlo neobično uzbudjen. Car je Rutger. Takvi ne umiru nikad.
Micko8 Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 On 26.7.2019. at 9:27, Goranz said: Dakle, nisam jedini čovek koji je gledao taj film. Meni je odlican, super glumacka ekipa
kipo Posted July 28, 2019 Posted July 28, 2019 18 hours ago, MocaVukotic said: Jel on imao epizodu u onom klunijevom rediteljskom debiju, gde sem rokvel igra nekog danju voditelja kviza nocu cia spijuna? Pa to su neki Ladyhawke momenti, kako se zove to?
MocaVukotic Posted July 28, 2019 Posted July 28, 2019 6 hours ago, kipo said: Pa to su neki Ladyhawke momenti, kako se zove to? Confessions of a dangerous mind, sad proverih, igrao je rudi tu.
Arkadija Posted July 28, 2019 Posted July 28, 2019 Jel Split second ono kad juri vanzemaljca po nekim kanalima u Londonu?
Recommended Posts