Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted

7eafb89262811e0c8115b1c43ccd8e5a.jpg

Escape form Sobibor....veliki car Rutger

Posted (edited)

Sjajan glumac,naravno pecat karijere  mu je monolog u Blade Runner-u koji je sam napisao. I  svi  oni akcioni B i scfi filmovi su mi gledljivi sa njim, izdvojio bi Surviving the game  gde  je ganjao Ice T-ija po sumama Severne Amerike.

Edited by Micko8
Posted
On 10.7.2019. at 3:12, Pantelija jr said:

mnogo simpatičan lik... mada ga se trenutno mogu sjetiti samo iz MiB

Freddy got fingered ,jedino  sto je vredno iz tog remek dela :)

Posted
21 minutes ago, Micko8 said:

izdvojio bi Surviving the game  gde  je ganjao Ice T-ija po sumama Severne Amerike.

Dakle, nisam jedini čovek koji je gledao taj film.

Posted

Moj prvi film sa Hauerom je bio, koliko sada vidim svima omiljeni, "Delic sekunde", a imam ga i dalje na VHS kaseti :) Gledala bih ga vise puta godisnje ;D Zanimljivo mi je da su mi tri glavne uspomene na video i tatine nasnimljene kasete sledeca tri filma: "Istrebljivac", "Delic sekunde" i "Ekskalibur" :)

"Moj" RH, mada verujem da je kod svih isti ili vrlo slicni izbor:

L_TAHV2btWIq8rhvNK9bOJNzGL_NkQ0eWpQWPMOG

Sad bas razmisljam da ga nigde skoro nisam gledala, osim male uloge u seriji True Blood. Hoboa nisam jos uvek pogledala.

Posted

Glumio je kod Nolana u Betmenu i u Sin Sitiju kod Rodrigeza. Mislim da bi to bilo to od bitnijih filmova poslednjih par decenija.

Posted

Jel on imao epizodu u onom klunijevom rediteljskom debiju, gde sem rokvel igra nekog danju voditelja kviza nocu cia spijuna? 

Posted

Bladerunner naravno. I Ladyhawke s predivnom Mišel Fajfer. I Splitsecond jer sam bio klinac devedesetih i obožavao takve budalaštine.

No, pamtim ga i po filmu Flesh and Blood (1985). Morao sam da ga izguglam na Wiki jer nije baš bio uspešan ali je meni bio predobar i tada, kad sam ga gledao, početkom devedesetih, bio je susret s jednom prilično novom vrstom erotičnosti, muževnosti i ženstvenosti.

Bio sam šokiran i vrlo neobično uzbudjen.

Car je Rutger. 

Takvi ne umiru nikad.

Posted
On 26.7.2019. at 9:27, Goranz said:

Dakle, nisam jedini čovek koji je gledao taj film.

Meni je odlican, super glumacka ekipa:)

Posted
18 hours ago, MocaVukotic said:

Jel on imao epizodu u onom klunijevom rediteljskom debiju, gde sem rokvel igra nekog danju voditelja kviza nocu cia spijuna? 

Pa to su neki Ladyhawke momenti, kako se zove to? 

Posted
6 hours ago, kipo said:

Pa to su neki Ladyhawke momenti, kako se zove to? 

Confessions of a dangerous mind, sad proverih, igrao je rudi tu. 

Posted

Jel Split second ono kad juri vanzemaljca po nekim kanalima u Londonu?