January 16, 20196 yr 9 hours ago, April said: Mrgud je bio naš kućni prijatelj i komšija u Dimitrijali. Nedeljom svrati kod mog ćaleta da pričaju o matematici... Ne znam ko ga je prozvao Mrgud, bio neverovatno prijatan čovek, svima se javljao i družio se, za razliku od npr. Gojka Šantića ili Felbe koji su stanovali u istom ulazu. Jednom sam slušao kad je pričao da je celog Šicera rešio jednim nameštanjem naočara, karakterističnim za seoskog učitelja. Poslednji put video sam ga kod Vukovog spomenika, već je ostario ali i dalje šeta sa Radom, bili su nerazdvojni, lepo ih bilo gledati. То му је кад је био клинац у Марка Трифковића улуци у Краљеву.
January 16, 20196 yr 10 hours ago, James Marshall said: "Svoje muke sam se setio" 9 hours ago, halloween said: "Jadan je otac koji ima ovakvog potomka... jadan i bedan". "pa vladica i tadija su božije zlato"
January 25, 20196 yr RIP Zao mi, nema to na youtubu, a mogao bi PTC da pusti, gledao sam davno neku emisiju u kojoj je gostovao izmedju ostalih i Makavejev, iz recimo sedamdeset i neke, gde diskutuju o kicu, sundu u umetnosti i oporezivanju istog ili tako nekako, zanimljivo je bilo. Edited January 25, 20196 yr by Sludge Factory