InvisibleLight Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 svaki dan po 100x pomislim na ono gigino 'majke vam ga bezoBRAzne'
Frank Pembleton Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Uhhh To je ono kad kažeš Karađorđe zamisliš njega! Naravno Giga Moravac ga je obeležio kod šire publike verovatno... Nekako on i Ejdus na onim scenama na splavu u Žigosanima...uhhh samo sam čekao da sednu na čamac i otplove zajedno niz reku. Onako se videlo da ih fizički, život napušta....
Čutura Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 9 hours ago, Jumanji said: Obelezio moju mladoast, kroz pozoriste pogotovu, naravno film. U Zigosanima ta ekipa on, Ejdus i Diklic je mozda i najsvetlija tacka u seriji. A vidi se da je bio bolestan, nikada nije skrivao da je mnogo ranije i pio. Jbg. Imam u malom mozgu negde da je bio ozenjen sa nekadasnjom kosarkasicom Zvezde, kojom? ziveli su zajedno al nisu bili vencani, sa zoricom djurkovic
Matilda Ivancic Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 '' Нико на екрану није боље оваплоћивао једноставну српску мужевност, снагу карактера и честитост, зато га је публика толико волела...'''
Jumanji Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 ziveli su zajedno al nisu bili vencani, sa zoricom djurkovic Njeno ime mi je bilo stalno na pameti, ali mi je bilo bzvz da pretpostavljam bas. Hvala puno.
MocaVukotic Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 opet počinje godina sa čituljama, miriše mi na 2016-u.... kad se setim gige kao rumenog partizana u biće skoro propast sveta....
colonelo Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 (edited) slika sa mnogo simbolike godina je zaista loše počela Edited January 9, 2019 by colonelo
darkonet Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 bravo colonelo cuvene Zamke steta mi je sto su malo slabije odradjene ali volim ovu seriju
Frank Pembleton Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 Bas lose pocela... Gledam spicu Zigosanih i Diklic izmedju Ejdusa i Gige, pu pu pu....
đorđe geprat Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 (edited) mrgud? RIP Edited January 15, 2019 by djordje geprat
ToniAdams Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 ode najfilmicnija faca u nasoj kinematografiji. serem ti se na godinu i kako je pocela
Recommended Posts