hefaca Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Razocaronje... Nista pikantno... Sem znam coveka... Al sve najbolje... Jel i Milena Dravic misli da je skot? Mislim ko poznaje Milenu...
zakintos Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Nije valjda da se i Smoki izivljavao na uboge studente? Gresi se, na ovom topiku treba da se odvoji privatan zivot od njihove profesije.
ToniAdams Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Udrite... Sere se po svim temama, ova nije izuzetak... A i Manda je svojom smrcu pomerio granice... ne preteruj, samardzic sigurno nije gazio ljude kolima jer nisu za slobu
ToniAdams Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 i što nije kenjao po "bivšoj braći". meni dovoljno. ovo je isto tacno, rekao bih da je bio, ili se makar ponasao, kao vrlo umeren covek.
hefaca Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 ne preteruj, samardzic sigurno nije gazio ljude kolima jer nisu za slobu Ta prica je podetaljno istrazena i ppp je doneo presudu. Necemo valjda u reviziju... Svakog pokojnika 3 dana dosta... Ispostujmo, zato, Smokija
ToniAdams Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 slazem se, samo ne kapiram sto je ti potezes
ToniAdams Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 (edited) ma ok, ocigledno da se vodis time, al nemam nista protiv. Edited September 9, 2017 by ToniAdams
čekmeže Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Šta je ono bilo večeras na rts1 in memoriam, sutjeska? Čekam, sve sam video, ljubu tadića i batu i ričardabartona i nema smokija. bolje da su pustili gospodinagolužu.
fikret selimbašić Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 (edited) Šta je ono bilo večeras na rts1 in memoriam, sutjeska? Čekam, sve sam video, ljubu tadića i batu i ričardabartona i nema smokija. bolje da su pustili gospodinagolužu. In memoriam je bio Vruć vetar, deseta epizoda. Sutjeska je najavljena za subotu uveče i prije nego što je Smoki umro. Edited September 10, 2017 by fikret selimbašić
zmanic Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Nek mu je laka zemlja! Sreo sam ga par puta na snimanju Lager Niš filma. Imao je običaj da u pauzama izlazi, u kostimu logoraša, sa seta, iz logora - muzeja, i na bus stanici ćaska sa Nišlijama na lokalnom dijalektu. Skroz opušten lik. Tada je bio nekakab kandidat SPO za nekakve izbore u Niškoj Banji, valjda. Послато са 5051D уз помоћ Тапатока
hefaca Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 In memoriam je bio Vruć vetar, deseta epizoda. Sutjeska je najavljena za subotu uveče i prije nego što je Smoki umro. In memoriam je bio Panta rei iz 2016. Vruc vetar je bio za adio...
Barti66 Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 http://www.dailymotion.com/video/x602nyv#tab_embed
Recommended Posts