September 9, 20177 yr Pre par meseci, drug mi je bio u BG-u i video ga. Tesko se kretao, pa nije hteo da ga smara da se slikaju ili bilo sta A sad adio
September 9, 20177 yr ljudina. u svakom pogledu. upravo gledam na RTS razgovor sa tanjom peternek. slava mu.
September 9, 20177 yr ljudina. u svakom pogledu. upravo gledam na RTS razgovor sa tanjom peternek. slava mu. Uhhh pa i ne baš jbga... Ali za šire narodne mase sasvim dovoljno....
September 9, 20177 yr vala baš, ima tu ružnih priča, bolje da ostane na onome "o pokojniku sve najlepše"
September 9, 20177 yr vala baš, ima tu ružnih priča, bolje da ostane na onome "o pokojniku sve najlepše" Jbga , dugo mi je trebalo, ali loš sam čovek. No van tih relativno uskih krugova....
September 9, 20177 yr Udrite... Sere se po svim temama, ova nije izuzetak... A i Manda je svojom smrcu pomerio granice...
September 9, 20177 yr Hahhahahaha sad sam iskopao tu raspravu, jos se smejem Dajte jos jedan krug al o ljubisi Послато са F3311 уз помоћ Тапатока
September 9, 20177 yr Ja hteo bas da napisem ono 3 2 1 otkucavanje kad ce neko iskopati neku ruznu proslost, prosto me zacudilo da je tako dugo proslo bez toga... Meni bio bas gotivan lik. Slava mu.
September 9, 20177 yr Gotivan jer ga nisi lično poznavao. U svakom slučaju o mrtvima sve najbolje Nek' počiva u miru
September 9, 20177 yr omiljena ljubisina uloga + 1,jos kad bi se RTS smilovao pa pustio reprizu u nhegovu cast.
September 9, 20177 yr svako o svakome može da ima jednu ili više ružnih priča. nemam pojma kakav je bio u profi delatnosti. tu tek ima svačega. u ovom intervju svaka ( otud ono "u svakom pogledu") mu je bila na mestu a mene je dojmilo što je bio ofkovac u vreme kada sam i ja to bio. i što nije kenjao po "bivšoj braći". meni dovoljno.