Giggsy Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Pre par meseci, drug mi je bio u BG-u i video ga. Tesko se kretao, pa nije hteo da ga smara da se slikaju ili bilo sta A sad adio
đorđe geprat Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 ljudina. u svakom pogledu. upravo gledam na RTS razgovor sa tanjom peternek. slava mu.
Frank Pembleton Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 ljudina. u svakom pogledu. upravo gledam na RTS razgovor sa tanjom peternek. slava mu. Uhhh pa i ne baš jbga... Ali za šire narodne mase sasvim dovoljno....
MocaVukotic Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 vala baš, ima tu ružnih priča, bolje da ostane na onome "o pokojniku sve najlepše"
Frank Pembleton Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 vala baš, ima tu ružnih priča, bolje da ostane na onome "o pokojniku sve najlepše" Jbga , dugo mi je trebalo, ali loš sam čovek. No van tih relativno uskih krugova....
kurjak92 Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Daj kucaj, oladio se do sad Послато са F3311 уз помоћ Тапатока
hefaca Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Udrite... Sere se po svim temama, ova nije izuzetak... A i Manda je svojom smrcu pomerio granice...
kurjak92 Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Hahhahahaha sad sam iskopao tu raspravu, jos se smejem Dajte jos jedan krug al o ljubisi Послато са F3311 уз помоћ Тапатока
Zli Gli Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Ja hteo bas da napisem ono 3 2 1 otkucavanje kad ce neko iskopati neku ruznu proslost, prosto me zacudilo da je tako dugo proslo bez toga... Meni bio bas gotivan lik. Slava mu.
renne Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Gotivan jer ga nisi lično poznavao. U svakom slučaju o mrtvima sve najbolje Nek' počiva u miru
SDSG Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 omiljena ljubisina uloga + 1,jos kad bi se RTS smilovao pa pustio reprizu u nhegovu cast.
đorđe geprat Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 svako o svakome može da ima jednu ili više ružnih priča. nemam pojma kakav je bio u profi delatnosti. tu tek ima svačega. u ovom intervju svaka ( otud ono "u svakom pogledu") mu je bila na mestu a mene je dojmilo što je bio ofkovac u vreme kada sam i ja to bio. i što nije kenjao po "bivšoj braći". meni dovoljno.
Recommended Posts