Frank Pembleton Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 RIP Odjavljuju se veličine... ....shit has hit the fan...
3opge Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 mira stupica :( prodala mi onomad na nekom studentskom filmu caku, kako se snimaju glumice u godinama, što i danas uspešno rabim Iskljucenom kamerom?
Ravanelli Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 juče gledam, glumački susreti u nišu. žirijem predsedava sloboda mićalović. malo se zgrozim i vidim da novi glumci nisu ni imali gde da glume. sve neke serijice i skečeve. nažalost pozorište ne pratim. a kada sam otišao da gledam potpuno sam se iznenadio madžgaljem u 7 1/2, bosiljčićem i slobodanom stefanovićem u zona zamfirova. stara generacija sa velikim filmovima je skoro kompletno otišla. ova srednja još životari, ali dobri filmovi se ovde jako retko snimaju, pa nisu ni uspeli da urade nešto veliko
nenad Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 juče gledam, glumački susreti u nišu. žirijem predsedava sloboda mićalović. malo se zgrozim i vidim da novi glumci nisu ni imali gde da glume. sve neke serijice i skečeve. nažalost pozorište ne pratim. a kada sam otišao da gledam potpuno sam se iznenadio madžgaljem u 7 1/2, bosiljčićem i slobodanom stefanovićem u zona zamfirova. stara generacija sa velikim filmovima je skoro kompletno otišla. ova srednja još životari, ali dobri filmovi se ovde jako retko snimaju, pa nisu ni uspeli da urade nešto veliko sta je madzgalj glumio u 7 i po?
namenski Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Mira Stupica, pa onako, kako kome i kako zbog cega, ali Saku soli, knjigu koju je napisala, vredi procitati, interesantno, zabavno i poprilicno ilustrativno.
kud u maglu Simoviću Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 (edited) sta je madzgalj glumio u 7 i po?+1 gledao opet pre koju nedelju i ne mogu da se setim da sam ga video e imdb kaže da ga nema Edited August 23, 2016 by kud u maglu Simoviću
iDemo Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Mira Stupica, pa onako, kako kome i kako zbog cega, ali Saku soli, knjigu koju je napisala, vredi procitati, interesantno, zabavno i poprilicno ilustrativno. Ja sam uz Kiku Bibić naucio slova. Nije Saka soli al' je valjalo...
Reaktor Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 (edited) sta je madzgalj glumio u 7 i po? Takmičara u kvizu koji vodi Gutović. edit: Pogrešio sam, to je bio Kičić. Edited August 23, 2016 by Reaktor
nenad Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 +1 gledao opet pre koju nedelju i ne mogu da se setim da sam ga video e imdb kaže da ga nema i ja sam poprilicno ubedjen da ga tu nije bilo. mozda je mislio na jezdica?
Ravanelli Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 sta je madzgalj glumio u 7 i po? mislim an prestavu. u predstavi je glumio jednog od dvojice lopova u soliteru
Delija67 Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 +1 gledao opet pre koju nedelju i ne mogu da se setim da sam ga video e imdb kaže da ga nema Pre koju nedelju i nisi mogao da ga vidis jer je umro pre par meseci
Frank Pembleton Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Pre koju nedelju i nisi mogao da ga vidis jer je umro pre par meseciPa film valjda...
Delija67 Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Lopovi u Genexu su u filmu bili Djuricko i Boris Milivojevic. Ravaneli je pominjao pozorisnu predstavu.
April Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 stara generacija sa velikim filmovima je skoro kompletno otišla. ova srednja još životari, ali dobri filmovi se ovde jako retko snimaju, pa nisu ni uspeli da urade nešto veliko E, živa istina. Tek u ponekom projektu vidiš da bi se tu probralo sasvim pristojnih glumaca, ali nemaju gde da se isprobaju, pa čovek tek u nekim epizodicama primeti talenat. Mene se dopao Ljuba Bandović u Čekaj me(čak i fizički liči na mladog Petra Božovića) i Bojan Žirović u Vere i Zavere, a Rale Milenković u Smrti čoveka baš pokidao.
Recommended Posts