Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted

RIP

Odjavljuju se veličine...

....shit has hit the fan...

Posted

mira stupica

:(

prodala mi onomad na nekom studentskom filmu caku, kako se snimaju glumice u godinama, što i danas uspešno rabim

Iskljucenom kamerom?

Posted

juče gledam, glumački susreti u nišu. žirijem predsedava sloboda mićalović.

malo se zgrozim i vidim da novi glumci nisu ni imali gde da glume. sve neke serijice i skečeve. nažalost pozorište ne pratim. a kada sam otišao da gledam potpuno sam se iznenadio madžgaljem u 7 1/2, bosiljčićem i slobodanom stefanovićem u zona zamfirova.

stara generacija sa velikim filmovima je skoro kompletno otišla. ova srednja još životari, ali dobri filmovi se ovde jako retko snimaju, pa nisu ni uspeli da urade nešto veliko

Posted

juče gledam, glumački susreti u nišu. žirijem predsedava sloboda mićalović.

malo se zgrozim i vidim da novi glumci nisu ni imali gde da glume. sve neke serijice i skečeve. nažalost pozorište ne pratim. a kada sam otišao da gledam potpuno sam se iznenadio madžgaljem u 7 1/2, bosiljčićem i slobodanom stefanovićem u zona zamfirova.

stara generacija sa velikim filmovima je skoro kompletno otišla. ova srednja još životari, ali dobri filmovi se ovde jako retko snimaju, pa nisu ni uspeli da urade nešto veliko

sta je madzgalj glumio u 7 i po?

Posted

Mira Stupica, pa onako, kako kome i kako zbog cega, ali Saku soli, knjigu koju je napisala, vredi procitati, interesantno, zabavno i poprilicno ilustrativno.

Posted (edited)

+1

gledao opet pre koju nedelju i ne mogu da se setim da sam ga video

e

imdb kaže da ga nema

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Mira Stupica, pa onako, kako kome i kako zbog cega, ali Saku soli, knjigu koju je napisala, vredi procitati, interesantno, zabavno i poprilicno ilustrativno.

Ja sam uz Kiku Bibić naucio slova. Nije Saka soli al' je valjalo...  

Posted (edited)

Takmičara u kvizu koji vodi Gutović.

edit:

Pogrešio sam, to je bio Kičić.

Edited by Reaktor
Posted

+1

e

imdb kaže da ga nema

i ja sam poprilicno ubedjen da ga tu nije bilo. mozda je mislio na jezdica?  :unsure:

Posted

mislim an prestavu. u predstavi je glumio jednog od dvojice lopova u soliteru

Posted

+1

e

imdb kaže da ga nema

Pre koju nedelju i nisi mogao da ga vidis jer je umro pre par meseci
Posted

Pre koju nedelju i nisi mogao da ga vidis jer je umro pre par meseci

Pa film valjda...
Posted

film naravno

Posted

Lopovi u Genexu su u filmu bili Djuricko i Boris Milivojevic. Ravaneli je pominjao pozorisnu predstavu.

Posted

E, živa istina.

Tek u ponekom projektu vidiš da bi se tu probralo sasvim pristojnih glumaca, ali nemaju gde da se isprobaju, pa čovek tek u nekim epizodicama primeti talenat.

Mene se dopao Ljuba Bandović u Čekaj me(čak i fizički liči na mladog Petra Božovića) i Bojan Žirović u Vere i Zavere, a Rale Milenković u Smrti čoveka baš pokidao.