Goranz Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Nemoj da bi neko morgani rekao da grof Tintoreto iz Srećnih ljudi zapravo nije bio nasinhronizovan na srpski, to bi je dotuklo.
morgana Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 (edited) srecom ne znam ko je tintoreto. rai je kriv jer sve sinhronizuje pa me zbunjuje, ja san samo zrtva :D Edited June 27, 2016 by morgana
Miralem Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 pa jeste bio italijan. mada ne verujem bas najdeblji. ti si najdeblji, iako nisi italijan. rip :(
Goranz Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 srecom ne znam ko je tintoreto. rai je kriv jer sve sinhronizuje pa me zbunjuje, ja san samo zrtva :D Bila je knjiga o tome kako je RAI italijanska verzija Informera i da je sinhronizacijom vršio propagandu da su Šerpasi, Vikinzi, Aboridžini, Indiosi, Bušmani itd zapravo čistokrvni Italijani.
colonelo Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Dok smo bili osnovci, drugar i ja nismo propuštali nijedan film Bada Spensera i Terens Hila koji bi došao u bioskope. A Par - nepar je valjda prvi film koji sam gledao u bioskopu. RIP legendo.
Parsons Posted June 28, 2016 Author Posted June 28, 2016 RIP Carlo Pedersoli, vaterpolista Lazia, prvi italijan koji je preplivao 100 m za manje od minute i ucesnik OI u Helsinkiju i Melburnu, ortak Mario Girotti-ja
Drug Chabor Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Diplomata u Brazilu, predstavnik Italije na Olimpijadi u Helsinkiju i Melburnu u plivanju, glumac, pilot, vaterpolo šampion Italije, vlasnik aviokompanije i tekstilne fabrike, političar, otac, deda, pradeda... Lepih 86 godina.
vathra Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Уметничко име је узео по комбинацији омиљеног глумца (Спенсер Трејси) и пива (Бадвајзер). :0.6:
zmanic Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Neka počiva u muru (glumac koji nas je "skinuo" sa Brus Lija i Tarzana) !
Recommended Posts