Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted

dajte neki anti-rip topik, a ovaj da sluzi samo onome cemu je prvobitno namenjen.

au, neee, nikako. ne menjati nista. ovaj topik je suvo zlato foruma (kao i svi rip topici). (so revealing).

Posted

manda i ne samo on vec svaka javna licnost koja je podrzala tu pogubnu bulumentu snosi deo odgovornosti jer su bili deo masinerije koja je dovela do katastrofe. nije on bio na silu regrutovan nego je sam izabrao stranu koju ce podrzati pa zatim izasao u javnost sa svojim izborom ne bi li naveo ljude koji ga vole da se privole toj strani. 

i pored svega ovog sto sam rekao, nekako mi zao coveka, verovatno zato sto sam u vreme kad je on bio u jul-u vec bio ovde pa mi nije ostao u secanju kao njihov. a ovi sto ih pamtim - e o njima mislim sve najgore i uopste me ne interesuje ko je od njih ziv a ko mrtav. 

imam samo dva izuzetka - bata i dragoslav mihajlovic. nekako mi kod njih uvek prevagne ono sto sam dobio. nikad od mene objektivan covek. jebiga... 

Posted

pobrisala sam nešto, a u nastavku se pridržavajte ovog pravila koje sam ukrala od čekmežea, lepo molim.

Stvar je jednostavna, ima nas koji mislimo da to što je neko umro nije prepreka da se podsetimo i njegovih dobrih i loših strana, a ima i nas koji se držimo one o pokojniku sve najlepše, a kad nemaš šta lepo da kažeš onda ćutiš. Oba stava su legitimna i to je to. Jedino ne treba preterano upadati u vatru, 
Posted

pi jebemu... mlad čoek, iznenadio sam se kad sam video godište... prošle godine u ovo vreme sam radio nešto s njim u 8-ici u RTS-u, igrao je - smrt. iz ovo malo što znam o njemu, najviše je na gubitku, osim familije, pozorište boško buha. drugar mi je tamo neki teh. direktor, znam da je tamo bio angažovan do koske.

i +1 na ovo ikarovo

Posted

+1000

ko se stidi gaženja mase kolima, taj bi se stideo i rada u trafici da prehrani porodicu.

+1

I to džipom. Morao je da vozi džip 90. da stanu sve namirnice za prehranu porodice.

Posted

Samo da primetim da je Manda (koji je zbog koristi bio u JUL/SPS) incident sa kolima napravio jugicem. Toliko se okoristio devedesetih da je umro zaduzen do guse (kredit u svajcarcima)

Posted

Ok, nisam siguran za incident. Izvinjavam se.

Ali živeo je blizu mene i imao je među prvima u gradu Micubiši Pajera.

Posted

To vec ne znam al znam da se u pricama o incidentu pominje jugic.

Posted

Ostadosmo i bez Cekova :cry:

27 godina, jbt.

Posted

Samo da primetim da je Manda (koji je zbog koristi bio u JUL/SPS) incident sa kolima napravio jugicem. Toliko se okoristio devedesetih da je umro zaduzen do guse (kredit u svajcarcima)

On je radio toliko da je prosto neverovatno da bude zadužen, osim ako se nije kockao ili šmrkao koks. Čuo sam da je to rekao neko od njegovih kolega, ali uzmi ipak to sa zrnom soli.

Posted

Ostadosmo i bez Cekova :cry:

27 godina, jbt.

+1

Kakva bizarna smrt  :cry:

Posted

Možda neki postmoderni rivajvalizam?