bios Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 Iz nekog razloga slušam / preslušavam kompletan opus poslednjih dana. Isprobavam razne stvari na novopridošlim zvučnicima. Pre nekih desetak godina ovo mi je bio njihov omiljeni album. Dana danasnjeg isto tako. Masterpiece.
Indy Posted July 20 Posted July 20 (edited) Radiohead guitarist Jonny Greenwood in intensive care after serious illness, band announces Turneja The Smile je otkazana. Prošlog meseca Jonny je bio u vestima sa porukom da odbija da otkaže svoju predstojeću turu sa izraelskim muzičarem Dudu Tassaom. Bend obaveštava na fejsbuku da se "Jonny oporavlja kod kuće, bindžujući reprize Sajnfelda." Neki od nas - npr ja - su možda previše opterećeni politikom, ali nam nije promakla "poruka", čak i ako je nema... Jonnyjeva žena, Izraelka Sharona Katan je, btw, samoproklamovana cionistkinja. Get well Jonny, kako bilo. Nadam se da pročitaš i neku knjigu (u pauzama Sajnfelda.) Edited July 20 by Indy 1
ToniAdams Posted September 22 Posted September 22 Hm, ako je ovaj singl izašao na jučerašnji dan 1992, znači da ima 22 godine, hezuse kako sam star. 2
MocaVukotic Posted September 24 Posted September 24 Kolko god da mislis da si star, u stvari si 10 godina stariji
Recommended Posts