radisa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Jel' neko zna, ima li istine u toma da će Moskovska Banka kupiti Vojvođansku?Šire nam se glasine, ali nigde da nađem nešto relevantno o tome....
placenik Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Jel' neko zna, ima li istine u toma da će Moskovska Banka kupiti Vojvođansku?Šire nam se glasine, ali nigde da nađem nešto relevantno o tome....Moskovska svakomalo kupuje neku, pre 2-3 godine bila je u opticaju CREDY banka KG.
Muwan Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Jel' neko zna, ima li istine u toma da će Moskovska Banka kupiti Vojvođansku?Šire nam se glasine, ali nigde da nađem nešto relevantno o tome....Prvi put čujem, ali to sam samo ja... :)Vojvođanska mi deluje kao preveliki zalogaj za Moskovsku. Čak i da je zbog ulaska Sberbanke, ona ulazi preko Volksbanke koja u Srbiji ima minoran udeo na tržištu. A nešto ne verujem da bi se Rusi lokalno zaletali u grčke mete - ako ih i merkaju, to će verovatno biti na nivou centrala i to nakon što krene ozbiljan raspad u tamošnjem bankarskom sektoru.
radisa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Prvi put čujem, ali to sam samo ja... :)Vojvođanska mi deluje kao preveliki zalogaj za Moskovsku. Čak i da je zbog ulaska Sberbanke, ona ulazi preko Volksbanke koja u Srbiji ima minoran udeo na tržištu. A nešto ne verujem da bi se Rusi lokalno zaletali u grčke mete - ako ih i merkaju, to će verovatno biti na nivou centrala i to nakon što krene ozbiljan raspad u tamošnjem bankarskom sektoru.Hvala ne odgovoru, i mislio sam da ćeš se javiti... :)I meni je bilo sumnjivo, baš što Plaćenik reče, Moskovska, kao, stalno nešto merka ovde...Doduše, ne znam koli koliko ćemo dugo biti prevlik zalogaj... Smanjujemo se brzinom kojom se smanjuje grudva snega u paklu... :(
Recommended Posts