Jump to content
IGNORED

Boks

Zverilla

Recommended Posts

Posted

PS @Lrd skroz se slazem za Kovaleva, imamo isto misljenje, bas je kidac. Steta sto su se i on i GGG i Rigo prekasno pojavili na velikoj sceni jer su vec u svojim 30im i ne znam koliko im vremena ostaje i zbog toga me boli dusa. Zamisli da gledas nekoliko kidaca u isto vreme na tom nivou jos jedno 5 godina, boks bi procvetao.

Posted (edited)

Ladno  :) Dobro došao. Super ti je blog, krivac je svet boksa, tako sam saznao za tebe. Obojica ste carevi.

Kel Bruk za vikend u Šefildu, prvi put posle ranjavanja na Tenerifama, očekivano i dominatno protiv Jo Jo Dana. 

Volim mečeve u Mančesteru, Londonu, LIverpulu, Šefildu, na ostrvu uopšte,i zbog same atmosfere i publike koja je mnogo življa 

nego u Americi, svaki dobar udarac je kao da je gol pao na stadionu. Inače, rekao posle da mu je noga u redu i da je spreman

za neki veliki meč, Amir, Rios...Sad vidim da Amir kaže da je nerealno da uskoro boksuju. 

Edited by Remi
Posted

Hvala brate. Da, njega pratim duze vreme, otud mi je i pala ideja da mogu i ja da pokrenem blog, tamo sam prvi put cuo za Chocolatita Gonzaleza na primer i zahvalan sam mu na tome. I meni su carevi britanski navijaci, pretpostavljam da je to zbog navijacke kulture koja je tamo rasprostranjena, zadaju domaci svima ostalima. Bio bi mi zanimljiv mec Brook Khan, voleo bih da ga vidim.

Posted

Odavno prekookeanske borbe ne gledam uživo. Ne samo da je teško dočekati jutro, nego su strimovi užasni za svaki PPV kad gledaš odavde. U nedelju se lepo skine HD i uživancija.

Mnogo mi se sviđa Kovalev, ali mnogo. Ne samo da je trenutno najbolji udarač u boksu, već je i tehnički izuzetan, preko čega se često prelazi zbog razornog udarca. Kako prednju baca kao power punch, kako se prilagođava, kako radi rame koje je Paskal operisao. Raste mi u očima u svakoj borbi. Apsolutni kralj kategorije. :Hail: :Hail:

Posle pobede nad Paskalom je definitivno i apsolutno ispred GGG-a, btw. GGG je isto moćan, ali nema ni blizu ovakvu biografiju. Kovalev>>>svi ostali.

Btw, Glazkov dobi USS-a, krajnje sumnjivo, a Berto i Lopez je bilo...ne znam. Berto je odavno raskrinkan, ali je bar zabavan. :)

edit: Uživajte. :)

http://www.youtube.com/watch?v=o0Hv5yYWCyQ

http://thaboxingvoice.com/abel-sanchez-says-golovkin-dropped-kovalev-in-sparring/33762?var=no

Posted

Ovog vikenda Stevenson protiv naduvanog Sakia Bike ali bice to tezak mec za Stevensona. Na istoj priredbi boksuje i Beterbiev, decko koji obecava, a bas sad potpisuje za Al Haymona. Obratite paznju na njega, decko je kao tenk mada treba jos mnogo toga da popravi i napreduje. Kad sam vec kod talenata, upamtite ime Felix Verdejo, El Diamante, portorikanac, on je mnogo mladji, boksuje u lakoj kategoriji i bice sa Lomachenkom buducnost boksa. Napisao sam 3 kraca bloga: http://staklenabrada.blogspot.com

Posted

Super meč, win by MD Lucas Matise. Presudilo prebijanje Provodnikova prve dve runde, posle se stabilizirao i dokazao da ima veliko srce.

Moglo je i nerešeno lako da bude.

Posted

Jaaao, Brado i Beterbijev! Ne znam koliko godina imaš, ali kroz boks prolazi toliko hype jobova da čovek posle postane stvarno oprezan. Jeste, impresivno deluje Beterbijev, ali guranje u 3-4 najbolja LHW? Ni slučajno. Pa i ovaj Matise je slavljen kao drugi dolazak Isusa i na kraju ćorak, da ne kažem B-.

Evo napisao sam par reci o mecevima za ovaj vikend, u subotu boksuju dva velika talenta: portorikanac Felix Verdejo koji ce bez sumnje postati ubica kao nekad Tito Trinidad, a na Klitschkovoj karti boksuje i Kenneth Sims Jr, tako da, obratite na njih paznju ako vec niste...
http://staklenabrada.blogspot.fr/2015/04/lista-meceva-ove-nedelje-234-264.html

Vidim i za Verdeha se zalećeš i lepiš etikete, ali daleko je to, daaaleeekeo je to od bilo kakvog poređenja još.

Inače, blog je super, svaka čast, samo nastavi dalje, svaki respect. :Hail: Samo još kada bi koristio srpska slova, odnosno šćčđž, ne bih imao nijednu zamerku.

Posted

Hvala, i mene smaraju slova nego nemam srpsku tastaturu pa ih nema zbog toga. Matthysse definitivno nije A klasa ali ga mnogo gotivim. Za Beterbieva vec stvarno mislim da je vec sad u 5 najboljih, ne kazem da sam sad ja u pravu, sasvim moguce da gresim ali trenutno izgleda da su od njega bolji Kovalev, Stevenson, Fonfara i eventualno jos neko, ali da, svakako da nije testiran, kao ni Verdejo (a taj je tek mlad i neiskusan i protivnici mu do sada nisu bili vrh), definitivno nismo jos videli kako protiv svih stilova Beterbiev izlazi na kraj, evo secam se nesto da sam ga u mecu pre Campilla video nemocnog na pocetku, sreca pa nije boksovao protiv A level boksera pa je bio gotov cim ga je jednom uhvatio u masinu. A za Verdeja da pojasnim nisam hteo da kazem da ce dostici Trinidada po uspehu nego da je opasan udarac.