Jump to content
IGNORED

Boks

Zverilla

Recommended Posts

Posted

Da mu ponude veliki novac da se bori protiv Mayweather-a,Pacquiao-a,Cotta,Canela.Margarita i drugih smrsao bi on kao sto je svojevremeno De La Hoya.Ovako ce sigurno ici na Ward-a (hteo to Ward ili ne )

Mnogo si, bre, naivan. Nema ni 0,000001 promila šanse da se GGG i Flojd ili Meni nađu sa njim u ringu. Koto je THE MAN u 160, ali nema šanse da se bori sa GGG-om jer je sve rizik ništa dobit, pošto će GGG da ga nokautira. Dakle, to što sam rekao da nema šanse je ne zato što GGG neće, nego zato što ova finansijski mnogo jača imena neće. A normalno je da neće jer bi svi izgubili iz nižih kategorija.

Sa druge strane, verujem da Ward-GGG neće da se desi. S jedne strane, Jesus freak Ward je lud čovek, ali je bokserski genije i želi trenutno samo borbe u kojima može da zaradi; GGG neće na Warda jer zna da bi izgubio, a bi izgubio. Ward da je iole normalan bi bio P4P #2, a ne ovo...

Posted

Ward ce kad tad morati da boksuje protiv GGG

champion may lose his belt:

The Champion does not schedule a fight with a Top-5 contender from any weight class for two years.

Ward’s last Top-5 opponent was Chad Dawson on Sept. 8, 2012, nearly 2½ years ago

Posted

Ward ce kad tad morati da boksuje protiv GGG

champion may lose his belt:

The Champion does not schedule a fight with a Top-5 contender from any weight class for two years.

Ward’s last Top-5 opponent was Chad Dawson on Sept. 8, 2012, nearly 2½ years ago

Au, prijatelju. Vordu je već oduzet pojas Ringa, a Rodrigez je bio pre više od godinu i po dana. Ali, ništa od toga nema veze. Razmatranje potencijalnih borbi na osnovu pojaseva mejnstrim organizacija je jako naivno.

Dakle, još jednom, ne postoji trenutno šansa da se Vord i Golovkin nađu u ringu.

Posted

Ne znam koliko je realno, ali bih voleo da vidim za jedno dve ili tri godine Dani Garsiju i Golovkina.

Posted

Ne znam koliko je realno, ali bih voleo da vidim za jedno dve ili tri godine Dani Garsiju i Golovkina.

Kakav crni Garsija? :D Čovek je tri kategorije ispod, nema nigde ni u najavi susreta sa GGG-om. Opet kažem ponavljam™ GGG može da se spusti jednu ispod samo za ogromne pare (Flojd ili Alvarez), ali je u suštini njegova budućnost u supersrednjoj ako uopšte bude napuštao srednju.

Posted (edited)

Kakav crni Garsija? :D Čovek je tri kategorije ispod, nema nigde ni u najavi susreta sa GGG-om. Opet kažem ponavljam™ GGG može da se spusti jednu ispod samo za ogromne pare (Flojd ili Alvarez), ali je u suštini njegova budućnost u supersrednjoj ako uopšte bude napuštao srednju.

Onda prepotentni i napaljeni Groves naspram smirenog i mudrog GGG  :D

Znam da nema najave za Garsiju, nego razmišljam da u narednim godinama Dani ode kategoriju ili dve iznad. 

A sa Alvarezom bi bio tek spektakl. Ne znam ja nekako mislim da je bolje da ostane u srednjoj i da se spušta po potrebi kategoriju ispod, 

nego da ide gore. Plus po meni svi zanimiljiviji iz super srednje su Evropljani i ne verujem da bi to bilo porpraćeno u Americi kako treba,

koja mu je prioritet, plus plus kako bi se recimo snašao protiv Froča čiji je raspon ruku desetak i više santimetara duži.

Tako da će ga izbor-ponuda boksera zadržati tu gde jeste ili spuštati kategoriju niže. Moje neko rezonovanje koje je moguće-verovatno skroz pogrešno  :)

Edited by Remi
Posted (edited)

e, to je jako lepo i pravedno!

(kladim se na ggg)

Edited by ToniAdams
Posted

Sere Djeli mejl kao i uvek. Ono što se desilo je da je Sulejman naredio Kotou da se sastane sa GGG-om posle prolećne odbrane na koju ima pravo, ali to baš nikako ne znači da će do borbe doći.

Koto je treći najpopularniji i najmoćniji bokser današnjice i može mu se da ne posluša Sulejmana, ode kategoriju niže ili nameće neke sumanute uslove. Ili, jednostavno, da batali diviziju, ode u 154 zakaže mega borbu sa Alvarezom, naprave mega hajp oko nove epizode rata Portoriko - Meksiko, naprave PPV, zarade gomilu para i zabole Kota i za GGG-a i Sulejmana.

Bio bih zaista šokiran da se GGG i Koto sastanu, jer je to potpuni i apsolutni missmatch. Dakle, 1000 dinara ulažem da se neće tući Koto i GGG.

• 2 weeks later...
Posted

Gleda li ko Kovalev-Paskal? Preživljava Pakskal nekako za sada.

Posted

Winner by TKO u 8. rundi Kovalev. Dobra odluka sudije, Paskal je bio "all over the place". 

5. i 6. runda dobre za Paskala, par solidnih udaraca, al na kraju samo je uspeo da isprovocira još žešće napade Kovaleva.

Posted (edited)

Odavno prekookeanske borbe ne gledam uživo. Ne samo da je teško dočekati jutro, nego su strimovi užasni za svaki PPV kad gledaš odavde. U nedelju se lepo skine HD i uživancija.

Mnogo mi se sviđa Kovalev, ali mnogo. Ne samo da je trenutno najbolji udarač u boksu, već je i tehnički izuzetan, preko čega se često prelazi zbog razornog udarca. Kako prednju baca kao power punch, kako se prilagođava, kako radi rame koje je Paskal operisao. Raste mi u očima u svakoj borbi. Apsolutni kralj kategorije. :Hail: :Hail:

Posle pobede nad Paskalom je definitivno i apsolutno ispred GGG-a, btw. GGG je isto moćan, ali nema ni blizu ovakvu biografiju. Kovalev>>>svi ostali.

Btw, Glazkov dobi USS-a, krajnje sumnjivo, a Berto i Lopez je bilo...ne znam. Berto je odavno raskrinkan, ali je bar zabavan. :)

edit: Uživajte. :)

http://www.youtube.com/watch?v=o0Hv5yYWCyQ

Edited by Lrd
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Pozdrav svima, otkrio sam ovaj forum tako sto sam gledao sajtove na kojima su podeljeni linkovi sa mog bloga (hvala puno Remi, drago mi je da ti se svidja) i jako mi je drago da ima jos ljudi koji stvarno prate boks, taj nedostatak je i bio razlog sto sam pokrenuo svoj blog. Smor je sto volim mnogo da pricam o boksu a nemam s' kime. Treniram i zivim u Parizu i rado cu posecivati ovaj topik. Sto se tice mog bloga, komentarisem sve sto mi je zanimljivo, neki se nece slagati sa onime sto pisem ali na srecu (ili na zalost) nisam novinar na televiziji pa ne moram da budem neutralan. Svakih 2-3 dana napisem nesto, bilo da je kratka vest ili kolumna, posle Mejvedera i Pakjaa sam pisao o Kovalevu, ta je najnovija (http://staklenabrada.blogspot.com/2015/03/krusherov-ubilacki-instinkt.html) i pre toga o Provodnikovu i Matiseu.
Inace Zlaticanin je potpisao za starog dobrog Hejmona hahahaha :) iako mrzim promotere, a tek posebno Hejmona, to je super za Zlaticanina, valjda ce da uzme neki kes.
PS Iznenadio sam se nocas koliko je brzo Russel Jr pobedio Gonzaleza, nisam ocekivao tako lak mec, pogotovu posle skolovanja koje mu je dao Loma.

Edited by Staklena Brada