Jump to content

Featured Replies

Gvozdeni Majk objasnjava: '' We don't want to admit it, but athletes gets better '' - mike tyson

https://www.youtube.com/watch?v=BF-sxSipAMs

Slazem se, boks je puno gubio kada Istocni blok nije mogao da se takmici u profi boksu. Kao sto danas gubi jer Kubanci ne mogu. Treba samo pogledati amaterska takmicenja i ko tu dominira, primera radi, pogledajte juniorska takmicenja u amaterskom boksu:

Zato pada interesovanje u SAD za boksom jer u profi boksu pocinju da dominiraju neke druge zemlje, time je zainteresovanost medija sve manja. :) Pa se prelazi na MMA ali ako se pogledaju dzudo, kik-boks i rvacka svetska takmicenja(naorcito slobodni stil u rvanju) ne verujem da ce se Ameri mnogo opariti i tu. Jeste da je Fjodor otisao ali suvise ih ima u Rusiji :lol:

• Replies 1.9k
  • Views 177.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ToniAdams
    ToniAdams

• ToniAdams
    ToniAdams

bas mi bilo prvo zao fransisa, doveden je kao ovca na klanje gde realno nije imao neke šanse sem možda nekog laki panča, al onda sam se setio da je novčana nadoknada verovatno pristojna

Posted Images

rusi dominiraju na svim frontovima!

:thumbsup:

Samo sto Gvozdeni Majk nije govorio, u konkretnom pitanju, o Rusima vec onima koji bas ne vole Ruse ali prastam.

Edited by Zaz_pi

nijesam slusao gvozdenog, ne radi mi zvucnici, ali sve mu verujem.

Gledate li Kličko-Pulev na B92?

Ne, kako izgleda to? Je li opet sebi Kličko naručio vreću za udaranje ili možda i bude kakvog contesta?

nesto se uskurchio pulev od prve sekunde, ali u tridesetoj je pao prvi put, pa odmah i drugi...i evo lemanje u trecoj rundi

Edited by Ros

U prvoj rundi ga je 2x patosirao, u 3. upravo 1. Ne razumem previše, al ovaj Kličko ima duge ruke i tu je sva mudrost.

Au ljudi, pa on masakrira ovog nesretnika.

sunce zarko :)

ali, kurbat se borio do kraja. svaka cast

Дуго се Тута Бугарин држао како је попио кроше већ у првој.

ova borba vraca veru u boks

Kličko ima nos kao Barbika za 1 boksera.

Kako ga je uništio

bugar izludio. :D

"imao klicko srece, hoce revans gde ce sigurno pobediti."

a u publici senon brigs preti klicku i hoce da uleti odmah u ring da se taba. :pera:

Edited by Ros