Jump to content

Featured Replies

• Replies 1.9k
  • Views 177.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ToniAdams
    ToniAdams

• ToniAdams
    ToniAdams

bas mi bilo prvo zao fransisa, doveden je kao ovca na klanje gde realno nije imao neke šanse sem možda nekog laki panča, al onda sam se setio da je novčana nadoknada verovatno pristojna

Posted Images

Kakav antologijski mec je bio Marquez-Pacquiao IV. Kakav antologijski nokaut!

Jel ima to negde da se vidi?

Au, krenuo napred kad je ovaj zamahnuo.

• 3 months later...

Au, kakva borba Bredli-Provodnikov u Kaliforniji?! Bredli je pre oko 9 meseci pobedio legendu Mani Pakjao i osvojio ttitulu WBO velter kategorije.Niko nije ocekivao onakav uvod. U prve dve runde Provodnikov rastura Bredlija. Mislim da je sudija pogresio sto nije brojao Bredliju u 1. rundi. Onda se Bredli konsoliduje i svojim brzim rukama i kretnjama uzima par rundi. Onda u 6 opet Provodnikov rastura Bredlija. Pa, opet par rundi dobija Bredli a onda u poslednje dve runde Provodnikov ponovo rastura Bredlija. Sa sve brojanjem Bredliju u 12 rundi. Inace od pola 12 rundi Bredli samo pokusava da potrosi vreme. Namerno pada, ulazi u Provodnikova da bi zaustavio borbu itd.Bredli dobija na poene tesno a Rus kaze da su ga kalifornijske sudije pokrale. Borba jeste bila blizu a Provodnikov je oborio Bredlija ali po meni je bilo nereseno.Ali kakva borba, Bredli jeste zadao vise udaraca, ima neverovatno brze ruke, ali kada Provodnikov pogodi Bredliju noge otkazuju.http://www.youtube.com/watch?v=caKbFfguCqoMislim da ce biti revans ovoga.

Au, kakva borba Bredli-Provodnikov u Kaliforniji?!Mislim da ce biti revans ovoga.
Borba godine za sad, bez premca, bar dok ne dođe Rios-Alvarado 2.Samo, sumnjam da će biti revanš ovoga. Uvek sam rispektovao Timija, ali sad me zauvek kupio. Neverovatno mi je šta je sve izdržao i kada je u intervjuu posle onako nasmejan rekao Kelermanu da se ne seća šta ga ovaj pita i da 100% ima potres mozga. Kralj. :Hail:
  • 1 month later...
  • 1 month later...

pobedi hukić

pobedi hukić
laganica.ali svejedno je jedan sudija glasao 114:114, drugi 115:113, a treci (realnih) 117:111. ljubitelji vaterpola nema sta da se bune glede sudjenja.sta sve ima u profi boksu...
  • 2 months later...

Opasan bio Tomi, bas dobar.