Lrd Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 on prica napamet ali si ti zato izmislio pefektnu formulu po kojoj zakljucujes da vitalij dobija frejzera i formana bez problema. :DKažu anglosaksonci "styles makes fights". Frejzer je bio premali u odnosu na Vitalija i Vitalij ima odličnu bradu i dobar rad nogu da se se skloni kad Frejzer uleti unutra. A za Formana je valjda jasno, to kao da si crtao protivnika po meri.Koja pljacka u mecu Cloud - Campillo, leb ti jebem! Obavezno pogledati.Upravo skidam. 'Bem ti život kad je PPP postao mesto za spoilovanje borbi od sinoć. :D Vidim i da je Vilijams lagano dobio Išidu. Očekivano, ko nije pao pod hajp posle one komedije sa Kirklandom.
Lrd Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Pojavili su se snimci tuče sa konferencije za novinare. Kakav je Del Boj kralj. :Hail: Kako je lepo isprozivao i iznapušavao onog foliranta Geja.
Zverilla Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 dajte ljudi sta se primate, cist show. publiciteta nikada dosta.u ringu zakivaju kao slonovi, a van ringa udaraju samarcice i gurkaju se. yeah right.
Zaz_pi Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Izvor, molim te.To sam odmah posle borbe procitao na jednom forumu koji se bavi boksom. Ali sam sacekao da vidim potvrdu i evo:Kličko: “Nisam osećao levu ruku”
Lrd Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 To sam odmah posle borbe procitao na jednom forumu koji se bavi boksom. Ali sam sacekao da vidim potvrdu i evo:Kličko: “Nisam osećao levu ruku” Samo da se dogovorimo, DB92 nije izvor nikakav, nizašta. Ispostavilo se da su Vitaliju pokidani ligamenti u levom ramenu. Što je dobro, jer život opet ima smisla.
J.R. Cash Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 (edited) Opet sprdnja od odluke, ovaj put na mecu Rios - Abril. Svako malo neka besramna pljacka i to vise nikoga ne iznenadjuje, cak je postalo norma. Sta napravise govnari od ovog sporta :( Edited April 15, 2012 by J.R. Cash
Lrd Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Samo da podsetim Beograđane da u petak Nikola Stevanović brani interkontinentalnu titulu u IBF verziji. To je najuspešniji i najbolji srpski bokser, pa ko može i voli boks, mogao bi da se prošeta do Hale sportova. Usput, karte bi trebalo da pojeftine duplo u odnosu na cene navedene na Eventimu.
nexus13 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Pacquiao vs Bradley...., ode Bradley na poene. Sudije samo da pobijes, i to jos u areni, brat bratu je u najgoroj varijanti bilo 9-3 za Filipinca, moj licni utisak 10-2. Ubise i ovo malo kvalitetnog boksa...
ToniAdams Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Pacquiao vs Bradley...., ode Bradley na poene. Sudije samo da pobijes, i to jos u areni, brat bratu je u najgoroj varijanti bilo 9-3 za Filipinca, moj licni utisak 10-2. Ubise i ovo malo kvalitetnog boksa...
Ros Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 vladimir - tony thompson, k.o. u 6-oj rundi.business as usual.ovaj thompson je bar kao nesto malo boksovao.
Feindouno Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 vladimir - tony thompson, k.o. u 6-oj rundi.business as usual.ovaj thompson je bar kao nesto malo boksovao.Dobar je, nije vreca govana kao vecina ostalih mada sam ipak ocekivao jos koju rundu.
Zaz_pi Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Thompson je barem pokusao nesto. Vladimir Klicko nije izgubio 8 godina i spada u legende. Od toga 6 godina brani titule.http://www.youtube.com/watch?v=pF63OJZkl0Q
Recommended Posts