Jump to content
IGNORED

Boks

Zverilla

Recommended Posts

Posted (edited)

jesu, al kao da nisu.edit: ocekivano, dobio klicko prekidom meca.

Edited by Bane5
  • 1 month later...
Posted
Slava mu. Bio je veliki bokser. Kao klinac, plakao sam kad je razvalio mog ljubimca, posle, sagledao sam veličinu njegovog podviga.
Posted

sjajan lik, slava mu.

Posted

:( RIP, meni omiljeni bokser (ne racunajuci Rahmana :D)

Posted

RIP. Jeste gledali dokumentarac na H, te kako ga je Ali izj.bao nakon što mu je ovaj davao pare, molio Niksona da mu vrati dozvolu?

Posted (edited)

Gledao sam ja - jedan od najboljih sportskih dokumentaraca koje sam imao prilike da vidim. Priča o epskom Thrilla in Manila duelu Alija i Frejzera držala me je bukvalno na ivici stolice. Potpuno filmska priča o momentu kada Frejzerov trener ubacuje peškir u ring, dok Ali istovremeno traži od svog trenera da prekine meč. Ali je posle izjavio da je tada bio blizu smrti. I Frejzer, koji nakon 35 godina ne prestaje da mrzi Alija zbog svega...Inače, Frejzer je u toj emisiji priznao da je od 60 i neke bio slep na jedno oko.RIP Joe Frazier.

Edited by Ivo Petović
Posted

Gledao i ja.S obzirom da sam i kao dete u RL navijao za Frejzera, tek onda sam pojeo svoje dupe kad sam shvatio da je ta budala od trenera izmenila tok bokserske istorije. To su bila vremena - kad smo se ćale i ja budili u 4 ujutro da gledamo boks na crno belom Grundingu. Meni je ipak najžešća bila strast kojom ga je Smoking Joe mrzeo i posle 35 godina; ništa drugari, ništa rivali, ništa borci, ništa vreme lek za sve, u šezdesetoj je još uvek želeo da mu iščupa jezik. Zbog takvih karaktera se boks i obožavao tih godina.

Posted

cale mi je mali milion puta pricao o tim mitskim duelima izmedju Claya i njega.RIP legendo.

Posted

RIP Smokin' Joe :(i nije ni cudo sto je do sudnjeg dana mrzeo Alija, posle svega sto mu je ovaj rekao jos pre prvog meca, i ja bih ga mrzeo...