Jump to content
IGNORED

Boks

Zverilla

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

ovaj zju je sin koste zjua?

jel kosta bio najboljinu svoje vreme? 

kako se ovaj kotira?

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Ovu dvojicu niko ne prenosi? Od nasih mislim

Edited by ducca
Posted
2 hours ago, ducca said:

Ovu dvojicu niko ne prenosi? Od nasih mislim

Niko

• Hvala 1
Posted

Usyk 103 kg ,dva kg vise nego u prosloj borbi i 3 kg vise nego protiv Duboisa.Verujem da je dobio jos na vatrenoj moci 

Posted
33 minutes ago, Heaviside said:

gde tražiti stream?

jel naso neko?

Posted

Okreće ovo Usik bez repcheta 

• +1 1
Posted

Ne znam za vas ali meni ovo pretuzno, cela teska kategorija vec jako mnogo godina

Posted
6 minutes ago, Zli Gli said:

Ne znam za vas ali meni ovo pretuzno, cela teska kategorija vec jako mnogo godina

Ko je poslednji bokser na čiji si se stil igre ložio?

Posted

mislim da ga samo teskasi smaraju i cenim da je poslednji koga ceni recimo Luis.

jbg, moram i ja da priznam da ni meni nije bilo preterano uzbudljivo iako se videlo da su obojica bas kvalitetni, ali ja bar priznajem da sam obican dunster koji voli da gleda ljude kako se tuku.

Posted

Ja sam jos veci amaterski pratilac ali juce smo komentarisali da ovo ide na poene 100% jer Fjuri nema snagu da nokautira Usika a Usik opet nema kila. Super je sva ta tehnika ali kad se setim kakve su zivotinje bili teskasi do pocetka ere brace Klicko, pa jbt... Gledas npr. Oliver MekKol (lik nikad u nokdaunu u 76 meceva) protiv Frenka Bruna i vidis uzbudljiviji i kvalitetniji mec nego ovo sinoc, da ne pricam o ovim najjacima u toj zlatnoj eri. Pa neka su se i dopingovali do bola, sve im je oprosteno jer su se peglali muski i skoro svako sa svakim u prajmu a ne kao danas, porodjajne muke da bi se uklopili finansijski ova cetvorica najbolje rangiranih, npr. Dzosua i Fjuri se ceka godinama i verovatno nece ni biti.

Nije mi Luis bio omiljeni, naprotiv, on je nekako bas izbegao peglanje sa najjacima dok su bili na vrhuncu i nesto kasnije je procvetao uz dosta srece, nije imao jaku bradu sto se videlo par puta. Holifild mi je broj 1 jer je bio laksi od vecine a ginuo u dve kategorije i dugo trajao i borio se sa svima bez izbegavanja.

• +1 2
Posted

A ovo se gleda posle smor meca kao ovaj sinoc, da se covek resetuje u glavi

Kakvi manijaci obojica, strasno