Jump to content
IGNORED

Boks

Zverilla

Recommended Posts

Posted

Ljude očigledno zanima, dobri su pare koje neću zaraditi za dva života, ne vidim problem ni u čemu. Profesionalni sport je entertainment, ako nije oduvek i bio. Pa nek se ljudi zabavljaju. Iz nekog razloga je i mene zainteresovalo iako boks nisam nikad pratio, a pogotovo ne poslednjih godina. Zanimljiv je koncept, 58-godišnji velikan ili 27-godišnji YouTuber koji praaaaavim ljubiteljima boksa ide na nerve.

Dobija Tyson.

• +1 2
Posted
53 minutes ago, Heaviside said:

nemaš pojma. naravno da ovo radi samo

zbog para i apsolutno ničeg drugog. 

Jao hvala ti što si mi pojasnio, ja sam mislio da se iz ideala lema sa 30 godina mlađim likom u skoro 60oj godini :frust:

Posted
4 hours ago, Mil@n said:

Pođite samo od sebe... Jel postoji bilo koji scenario u kome bi vas bolelo uvo da vas neko nalupa... :D

ok mi je ako je ljubomorni muž u pitanju :fantom:

• Haha 1
Posted

Jel moguće da baguje jebeni stream ne mogu da gledam live ni na tv ni na pc, zakuca na 99%?!?!?!

Ako neko ima neki random stream neka šibne link sve im jebem.........

Posted (edited)

Netflix ti baguje ili neki drugi stream? Još nisu počeli, ali su u ringu sada. 

Edited by mei
Posted

Odvlače mi pažnju biseri na patikama i šorcu kod Paula 

Posted

Netflix se raspao u celom svetu, iskopao sam nekog lika na twitchu. Elon Musk je imao strim sa skoro 4 miliona gledalaca ali su promptno ukinuli za pretpostavljam van USA. 

Sprdnja, Majk je umro, Pol je mogao da ga odvali, Mike je bukvalno samo fiktivno držao gard, prosto nije mogao ni da odreaguje na bilo kakve udarce. 

Uglavnom, očekivano... Da traje i da se niko ne naljuti... :rolleyes:

• +1 2
Posted

Krvavo je bilo u prva dva meča večeras, naročito u ženskom meču gde je Serrano dobila pocepani gornji očni kapak, koji joj je visio na kraju. Tyson se nije držao loše u prve dve runde, nakon toga spor. Bar nije nokautiran. Izgledalo mi je kao da su se samo gledali bez borbe u poslednjih par sekundi  u 8. rundi, čekajući kraj meča.

Posted

"Jake Paul, a 27-year-old social media huckster, beat a 58-year-old man with a long history of health problems, both physically and mentally, in a boxing ring late on Friday night. The fact that Mike Tyson was defeated so comprehensively on points was meant to give Paul a semblance of authenticity in the unforgiving business of boxing. But it didn’t mean much in the end."

Posted

Skoro pa su mogli i džak sa nacrtanim majkom da oklembese da youtuber obigrava okolo, plus bi mogao da prosipa forice u go pro.

• +1 1
Posted
17 hours ago, Mil@n said:

Jao hvala ti što si mi pojasnio, ja sam mislio da se iz ideala lema sa 30 godina mlađim likom u skoro 60oj godini :frust:

Pođite od sebe™ ne znači pođite od sebe nego je metafora za nešto.

”Njemu para ne nedostaje” ne znači da se on ne bije zbog para nego znači nešto drugo.

jbg milanče, izražavaj se preciznije ili istrpi ispravke bez da se čudiš što te neko ispravlja.

btw, večeras imaš šorku zbog koje zapravo vredi biti budan u 4 ujutru. nategnuto je malo i to, jedan je pred penzijom, a drugi se iz nje vratio, ali će biti prava šorka. pišem ti to jer si za ono sranje od sinoć pitao da li će da bude dobra šorka pa sam zaključio da ti se to gleda. unapred se izvinjavam ako pod time nisi mislio na dobru šorku i gledanje iste nego na nešto drugo.