Jump to content
IGNORED

Boks

Zverilla

Recommended Posts

Posted

Paul je uoblio facu od retencije vode od Dbola,Tajson stari Bipolarac vrv na mandzi koliko se sme a da ne pocne da kidise na slucajne prolaznike.Zlurado se nadam da ga Tajson zatvori u konopce i levicom ispremesta raapored unutrasnjih organa,iskreno.

Posted

Mike je ovdje otprilike sat-dva nakon come-downa sa heroic dose nekih potentnih psilocibe cubensis. Cudos djevojcici, izhenlovala je kao pro.

Nije njemu stalo da namlati Paula, Mike uzima 20 miliona za ovu farsu, to je sve. Nema on kome sta da dokazuje. 

• +1 1
Posted

Je l' prenosi neko kod nas?

Arene?

Sportklubovi?

Posted
40 minutes ago, Seabass said:

Mike je ovdje otprilike sat-dva nakon come-downa sa heroic dose nekih potentnih psilocibe cubensis. Cudos djevojcici, izhenlovala je kao pro.

Nije njemu stalo da namlati Paula, Mike uzima 20 miliona za ovu farsu, to je sve. Nema on kome sta da dokazuje. 

Sumnjam da mu je svejedno da ga nalupa neki youtuber, ipak je on jedan od najvećih boksera ikada. Koliko god para dobio, na pare je navikao.

• +1 1
Posted

Svejedno ili ne, ako se budu pobili izistinski, biće to tužna predstava u kojoj su mu šanse manje od 5%.

Posted
3 minutes ago, Mil@n said:

Sumnjam da mu je svejedno da ga nalupa neki youtuber, ipak je on jedan od najvećih boksera ikada. Koliko god para dobio, na pare je navikao.

Pa ne znam, na videu iznad prica kako je ego nevazan, da legacy ne znaci nista, a nije ovo prvi put da je nadosao na to. Govorio je on ovakve stvari i ranije. Sto se para tice, ne znam kako finansijski stoji i kako mu ide marihuana biznis ali ne skida se sa instagrama, prodaje sve i svasta. Tih 20 miliona bi sigurno dobro doslo.

Moguce je i da su se Jake i Mike dogovorili vec kako ce se mec odvijati, 70-80% snage i slicne stvari. Mec sa Roy Jones Jr je slicno protekao. Kako god okrenes Tyson - Paul, niko iz ovog nece izaci kao istinski pobjednik; ako dobije Mike, pretukao je youtubera, a ako dobije youtuber, pretukao je starca od 58 godina. Osim sto ce navodno podijeliti oko 50 miliona dolara, i ako izadju bez ozbiljnih povreda, laughing all the way to the bank..

Iako navijam za Tysona, ne mrzim ovog youtubera. Woodley, Askren i Perry su zaradili vise od te jedne borbe nego za cijele UFC karijere i po tome je pozitivan lik. Bice mozda na undercard i nekih up and coming boksera kojima ce biti dobra prilika da se pokazu, tako da je i to plus. Paulov shtick je da je asshole kojeg treba namlatiti, ne mora znaciti da je to sve sto je on.

• +1 1
Posted

Pa ne očekuješ valjda da će neko iz ovoga da vuče bokserske reference?

Šoubiz spektakl. Možemo da nagađamo Majkove motive, ali kad njemu ne smeta...

Posted
13 minutes ago, kralj said:

Pa ne očekuješ valjda da će neko iz ovoga da vuče bokserske reference?

Šoubiz spektakl. Možemo da nagađamo Majkove motive, ali kad njemu ne smeta...

Mnogi hoce, a na kraju krajeva vecina tih velikih meceva je vise soubiz spektakl nego istinski sportski dogadjaj.

Da ne bude zabune, nisam ja protiv ovoga, odrasli ljudi rade odrasle stvari uzimajuci dobre pare. Da oba izadju zivi i zdravi.

Ok, i da Tyson nokautira Dzejka u iducu godinu. lol

• +1 1
Posted

Pođite samo od sebe... Jel postoji bilo koji scenario u kome bi vas bolelo uvo da vas neko nalupa... :D

Posted
7 minutes ago, Mil@n said:

Pođite samo od sebe... Jel postoji bilo koji scenario u kome bi vas bolelo uvo da vas neko nalupa... :D

Sta znam, neki scenario u kom dobijem 20 miliona dolara, razmislio bih. :D

Posted (edited)

polaženje od sebe™ skoro nikad nema smisla, a ovo je ekstreman primer toga…čuj da pođem od sebe da bih shvatio kako Majk Tajson razmišlja :lolol:Sličniji sam ćerkinom zecu nego Tajsonu.

Evo kolega iznad je pošao od sebe i došao do zaključka da bi za 20 miliona razmislio da pristane da ga neko nalupa, a moj drugar se kao malo dete raduje nedeljnim bokserkim sparinzima na kojima redovno dobija ozbiljne batine sa sve povremenim posetama bolnici i još iz svog džepa plaća za to zadovoljstvo. 

Boli Majka Tajsona patka za batine kao takve, to je 100%. Radi se isključivo o blamiranju i jedino relevantno pitanje je na koju količinu blama je spreman da pristane za 25 miliona. Nemojte polaziti od sebe™ ako želite da nagađate šta je tačan odgovor na to pitanje :D 

Edited by Heaviside
  • +1 2
Posted

Ala smo bukvalisti :rolleyes:

Njemu para ne manjka, siguran sam da mu nije svejedno da ga ovaj nakanta pred celim jebenim svetom jer fake ili ne, namešteno ili ne, milioni će to da gledaju u izravnome prijenosu, o youtube i sl da ne pričamo. 

Da li će zbog toga pasti u tešku depresiju, naravno da ne. Znamo kako je Tajsonu završena karijera i šta je sve sebi dozvolio na kraju iste. 

Posted

nemaš pojma. naravno da ovo radi samo

zbog para i apsolutno ničeg drugog. 

• +1 2