renne Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Na Markove buve frontlajn uopšte nije delovao, ali je zato Adventiks savršeno odradio posao
Arkadija Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 (edited) Koga da zovem za skidanje mačke sa drveta? Kod mene u ulici je jedna maca na drvetu još od sinoć. Pomagajte. Prilično je visoko i ne možemo sami. Edited November 13, 2011 by Arkadija
nera Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Mozda sam gledala previse filmova ali za rnisu vatrogasci nadlezni za to? Jadna maca...
Frank Pembleton Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Koga da zovem za skidanje mačke sa drveta? Kod mene u ulici je jedna maca na drvetu još od sinoć. Pomagajte. Prilično je visoko i ne možemo sami. Vatrogasce. Ako su dobre volje.Puno srece sa tim, mozda ako im je dosadno u dobrovoljnom u Zemunu ;)Moj burazer imao takvu situaciju i na kraju posle odjebavanja rekao:Dobro necete po macke sad cu ja da se popnem pa cu da se gore userem od straha pa cete morati po mene da dolazite!I dosli jbga nadrkani do jaja...
Djuro Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Vatrogasce. Ako su dobre volje.nadam se da poreski obveznici ne placaju takve gluposti. to placa onaj koji ih je zvao, jel' tako?
Аврам Гојић Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 (edited) nadam se da poreski obveznici ne placaju takve gluposti. to placa onaj koji ih je zvao, jel' tako?da, kao sto i primati koji urlaju na utakmicama iz svog dzepa placaju iz svog dzepa policiju koja obezbedjuje te idiotske skupove.i samo da se zahvalim na ovom doprinosu temi coveku kome svaki drugi post glasi "daj strim za tekmu", uz povremene krike kao sto je "ne igra ko kurac vec igra ko mindza". Edited November 18, 2011 by Marko M. Dabovic
Djuro Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 da, kao sto i primati koji urlaju na utakmicama iz svog dzepa placaju iz svog dzepa policiju koja obezbedjuje te idiotske skupove.i samo da se zahvalim na ovom doprinosu temi coveku kome svaki drugi post glasi "daj strim za tekmu", uz povremene krike kao sto je "ne igra ko kurac vec igra ko mindza". ti ljudi, koje imas hrabrosti vredjati iz sigurnosti toplog doma, su poreski obveznici.macke nisu.
dranata Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Moja mala krznena loptica postala pravi dečak jutros! Uhvatio miša u našoj spavaćoj sobi, al smo imali problem sa njim, jer nije hteo ništa da mu uradi nego da se igra, a ovaj je pravi speedy gonzales.Ipak sve je završeno u najboljem redu, mišić izbačen, a Pino se sad ponosno šepuri po kući, dobio je da rucka omiljenu paštetu i malo mleka koje obožava, a ne dajemo mu često.
Frank Pembleton Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Moja mala krznena loptica postala pravi dečak jutros! Uhvatio miša u našoj spavaćoj sobi, al smo imali problem sa njim, jer nije hteo ništa da mu uradi nego da se igra, a ovaj je pravi speedy gonzales.Ipak sve je završeno u najboljem redu, mišić izbačen, a Pino se sad ponosno šepuri po kući, dobio je da rucka omiljenu paštetu i malo mleka koje obožava, a ne dajemo mu često.Uvek se macke igraju sa lovinom pogotovu misevima...One moje dve sto su bile na pozajmici, i na placu kad uhvate poljskog misa prvo su se igrale, bacakale ga...To je genetika...
dranata Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 nadam se da poreski obveznici ne placaju takve gluposti. to placa onaj koji ih je zvao, jel' tako? My link
halloween Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Ispred vrata lokalnog Maksija svako jutro nas dočekuje mačka haračlija. Skoro se omacila, stigla zima, rešila da sačekuje ispred prodavnice i kupi prilog. Za dve nedelje se ugojila 5 kila, izobličila se toliko od debljine da je zovem Čez (Bono), izmenio joj se i pogled- vidi se da samo misli na has i stalno gleda u ruke (da li joj nosiš hranu ili ne).Mislim da će dobiti neku bolest od tolike hrane, kako uopšte mačke kontrolišu apetit? Nemam iskustva, niti sam ikada preterivala u hranjenju kućnih mačaka.
sherman Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 najbolje da dovedes nekog gladnog dzukca da joj pravi drustvo. pojuri je tu i tamo, da vidis kako ce da vrati liniju
halloween Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Došao džukac, gotovo prislonio svoju njušku o njenu, nije se mrdnula ni pedalj, samo ga je gledala bez treptanja. Pas se povukao.
sherman Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 dakle imamo posla sa Garfildom. hmmmmmmmonda nista, opusti se. nadzivece ce taj Maksi, mmw!
Recommended Posts