Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted
uf jebote mnogo tuzno
Nemoj da te zaključamo u sobu bez prozora i ključ bacimo u bunar, a onda kroz mali otvor pustimo naše izgladnele mačke sa foruma da se druže sa tobom.
Posted
Nemoj da te zaključamo u sobu bez prozora i ključ bacimo u bunar, a onda kroz mali otvor pustimo naše izgladnele mačke sa foruma da se druže sa tobom.
a sto?
Posted

zato sto macke ne treba da evociraju tugu i zalost, ta uloga pripada psima. bas me smorio taj jutjub, i bez pustanja, samo ovako kao skrinshot.

Posted

Ja koliko se sećam posle su neki prišli i odneli mukicu kod veta i preživela je?Ali stvarno je da se iskidaš...

Posted

jeste, preživela je zato što ju je ovaj grejao

Posted (edited)

jebote nisam pametan sta da radim. oko moje zgrade se vec dva dana muva najsladji moguci mali macor (oko 4 meseca) ridje boje koji se uopste ne boji ljudi i pokazuje sklonost ka udomljavanju. kako ja vec imam 2 komada macora i 1 komad psa bojim se da bi eventualno udomljavanje bilo zesce heavy. da li ima ove nekoga ko bi hteo da ga udomi a ja cu ga pricuvati za prvo vreme?

Edited by kim_philby
Posted
Zbog forsirane patetike.
macor bas dobro glumi, nije preforsirao
  • 2 weeks later...
Posted

Jedna poznanica koja je malo napredniji fotograf-amater objavila ovu sliku na fezbuku, pa mi se ucinilo prigodnim da prenesem ovde.314772_229278533791684_116241618428710_648836_689858757_n.jpg

Posted (edited)

Nije to zloca, brat ili sestra mu/joj je zloca. Ova je dobrica, bar tako kaze vlasnica. Kaze i da zlocu ne moze da navata za slikanje ali evo jos jedna slika dobrice.316679_2275514641251_1050247201_32441308_1771931745_n.jpg

Edited by Zli Gli
Posted
biggrin.gifNisam ja slikao, niti video macku uzivo. Preuzeto sa njenog fezbuka... dry.gif
Posted (edited)

Moj spodoviks,počeo da zapostavlja dužnosti. :D Majka videla mišoja,kako prolazi kroz kuhinju i odlazi u špajiz. Ćale otišao u dvorište i doneo mišolovku,koja je odmah krenula da se mazi. Miš nije detektovan. :lol: Mika je star 6 godina. Ima uvek dostupne 2 vrste granula,a nema konkurenciju. Još uvek... :wicked:

Edited by Miljenko