Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted
danas sam zaradio 100 dobrokarmickih poena, spasio sam 5-6 nedelja malo macence koje je kod arene krenulo da prelazi autoput. preslo je jednu granu, krenulo preko druge tako samouvereno, uz padanje na stranu i prevrtanje naglavacke da sam morao da zaustavim auto a potom i ceo saobracaj parkiranjem preko 2 trake. dok sam to radio mace se prvo sakrilo pod kola a onda uslo u tocak sa unutrasnje strane. ipak, uspeli smo da ga izvadimo, mislim da je proces udomljavanja u toku. a sve mi ovo vratilo veru u zivot, a najvise to malo hrabro, prposno bice koje se nije uplasilo nicega. u kolima je skocilo na sediste i tih 5min dok sam ga vozio ka poslu smo bili kao najbolji drugari. nadam se da ce mu biti dobro kod novih roditelja i da ga ceka dug i uzbudljiv zivot, definitivno je rodjeno po srecnom zvezdom da je prezivelo danasnji dan.
Suuper jesi nasao nekog ko ce da ga uzme?Cenim da mu treba rucno hranjenje?
Posted (edited)

edit: prebacio na topik za udomljavanje

Edited by Al-Khwarizmi
Posted
tu je negde cica maca :)
Камуфлаж сир ла плаж. Прируда.
Posted

Kad je već krenulo sa mačkama i automobilima, siđoh jutros na parking ispred zgrade da proverim ulje, vodu i ostale sitnice na ljutoj makini.Kad tamo, međutim...post-109-13121233871946.jpg post-109-13121233767267.jpgPa ajde, probaj da ih ne voliš... :wubwubwub:

Posted
Pa ajde, probaj da ih ne voliš... :wubwubwub:
bas vala smile.gif
Posted

mackurine prenose toksoplazmozu i rak mozga a psetista kugu, ehinokokus i pantljicare, pa probaj da ih ne volis

Posted (edited)

Koliko mačka može da izdrži sama u kući a da ne napravi veći zijan? Koliko ste najduže ostavljali svoje mace same? Kad god pomislim da donesem mačku u stan, setim se kako je mamina prijateljica ostavila svoju ljubimicu samu dan-dva i kad se vratila, zatekla pocepane zavese i polupano sve što je se moglo oboriti, a mačka gotovo poludela.

Edited by halloween
Posted

Sve to zavisi od mačke.Naša ostane dan i po do dva, bez ikakvih problema, bitno je samo da su joj sve prostorije dostupne

Posted

Tako je, sve zavisi od mačke.U principu, mogu da se ostave dan do dva , i moraju da imaju dovoljno hrane i vode. Mi nikada nismo ostavljali mačke duže od toga. Ako negde idemo svi na više od dva dana, onda se naša tetka preseljava u stan, zbog prokletinje :D

Posted

budjenje macakacopyofdsc08839a.jpg

Posted

čombica je najljepšikako se uklopio u meblo :D

Posted (edited)
+1, ne verujem da taj ikad spava. A tepih iza mora da je macja radost.
ako mislite na crnu, spava ta ko top, tako ne mora da gleda kako druge macke prave sranja - ima temperament zle tetke, voli samo ljudea crnobeli macor spava ko onaj hajduk iz "Tarasa Buljbe", svi moraju da ga preskacua za drugi deo tvoje tvrdnje, +100 Edited by Marko M. Dabovic
  • 4 weeks later...